google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Dejlig weekend og et Facebook minde.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. september 2015

Dejlig weekend og et Facebook minde.

Vi har været til en rigtig hyggelig aften med svigerfamilien i dag. Svigermor lavede flæskesteg med det hele og min Svigerinde havde lavet lækker dessert. Det hele var så lækkert, men jeg har spist alt for meget.

Nu er vi hjemme igen og resten af weekenden står bare på afslapning og hygge. Lige nu ligger jeg og putter på sofaen og ser Casper & Frank - Nu som mennesker, og så skal jeg lige læse lidt blogs.

I har nok lagt mærke til at Facebook, har det her med at den viser minder. Den viser jo så også nogen af mine gamle blog-indlæg, som jeg har delt på Facebook. I dag delte den et indlæg, som jeg har delt for 3 år siden, som hedder - Bryd Arven. Fik det læst igennem og sidder nu tilbage og er ret stolt af mig selv. Jeg har virkelig udviklet mig og kæmpet med netop det emne i de sidste 3 år. Det er aldrig nemt at være mønsterbryder og jeg har virkelig måtte sluge nogle kameler og jeg har også smidt nogle af mine barndoms-drømme i skraldespanden. Livet er ikke altid sådan som man tror eller ønsker, men hvis vi vælger livet, så er det også ens eget ansvar at leve det og finde sin helt egen vej.

Håber i har en dejlig weekend <3

4 kommentarer:

 1. Du ser godt ud med dit billede :-)
  Og dejligt med middag med svigerfamilien.
  Tillykke med at du er mønsterbryder, det er en god solskinshistorie og du har ret "livet går ikke altid, som præsten prædiker, men så går det en anden vej og måske nogle gange en bedre vej, en vej tilpasset os på en anden måde.
  God søndag og hils Søren :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og ja selv om det er hårdt, så har jeg fundet en bedre vej..
   Livet er slet ikke så slemt som jeg engang troede når bare jeg for lov til at være mig.

   Knus <3

   Slet
 2. Dejligt at have en rigtig god weekend. Du har ret - det går ikke altid, som man håber - nogle gange må man sadle om - men så længe man husker at leve forlæns går det nok.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt mærke at jeg stadig kæmper med fortiden og den har ikke helt sluppet sit jerngreb endnu, men for hver dag der går bliver det lettere for mig og det vigtige er at jeg faktisk synes at lvie er dejligt igen..

   Håber også at din weekend har været god. :D

   Knus <3

   Slet