google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: En lille Tirsdags Vlog
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

22. september 2015

En lille Tirsdags Vlog

  

6 kommentarer:

 1. Synes altså ikke der er noget irriterende ved dine vlogs! Du er dejlig naturlig i din fremtoning, så massere af positive vibrationer herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du bare sød og mange mange tak.. <3
   Det er så vigtig for mig at det virker naturligt, men også at det virker roligt og ikke nervøst..
   Synes også jeg er blevet meget bedre end jeg har været, så det går den rigtige vej og øvelse gør jo mester.. Så måske bliver jeg super god til det en dag.

   Knus <3

   Slet
 2. Jeg synes det var rigtig rart at se dig LIVE :-)
  Så kan jeg bedre fornemme hvem som er bag din blog.
  Jeg synes du virker meget "normal og naturlig" på din Vlog, så du bør ikke bekymre dig om, at du skulle gøre noget forkert.
  Blot skal du vide, at vi gør alle et eller andet forkert, ingen er jo fejlfri, heldigvis :-) Selv om, der findes dem, som tror de er hævet over andre og .................
  Men det er helt sikkert en god idé at du har sørget for at filme mere lige midt for :-)
  Det lyder som en god plan du har for din dag og jeg håber du finder nogle søde knapper:-)
  Velbekomme i aften og tak for kigget :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg super glad for at høre, dejligt at i kan li det og jeg kan også rigtig godt li, når jeg kan se andre bloggere. Så kan man bedre mærke personen bag.. :D

   Jeg er normalt ikke særlig kritisk over for mig selv, men det bliver man lidt med sådanne videoer, men det er heldigvis ikke mere end jeg godt kan styre det.. ha ha

   Fik fundet lidt knapper, så håber jeg bare de passer..

   Knus <3

   Slet
 3. Så har jeg også fået set vloggen. Også på mig virker du sød og naturlig. Så det bliver du bare ved med. Og det er også den bedste vlog af dem, du har lavet - og det er jo det med at øhhh'e og rode - øjnene generer mig slet ikke.
  Det ER svært at lave den slags - jeg ville ALDRIG gøre det - har ikkedet ville jeg slet ikke have modet til :-))))) Det, der er svært, er jo, at man skal tænke på så meget, mens man gør det; både det, man siger og så hvordan man ter sig foran kameraet. Og man skal sørge for, at det man gør ikke tager fokus fra det, man siger. Og så kigger man på en lille upersonlig linse! Som kræver fantasi til at forestille sig er seerne. Det er en stor mundfuld.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig en stor mundfuld og det er som sagt ret angstprovokerende, men det er også sundt for mig at skubbe lidt til mine grænser og bare springe ud i det..

   Super rart at du kan li mine vlogs og at du kommer med sådan en dejlig kommentar.. <3
   Det får mig til at tro mere på mig selv.

   Knus <3

   Slet