google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sove, Læse og Sims4
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

24. september 2015

Sove, Læse og Sims4


Ja der sker virkelig ikke det store her i dag. Jeg kom alt for sent i seng sidste nat, tror faktisk klokken var lidt i 5 inden jeg sov til morges. Skulle jo bare lige læste min bog (Mig før Dig) færdig.Vågnede så kl 9, men gik ind på sofaen, for at få en time eller to mere.

Bagefter fik jeg læst lidt i den bog i ser på billedet. Jeg fik den anbefalet af soulguide og selv om jeg kun har læst ca 40 sider i den, så er der lige så mange ting der ikke gir mening for mig, som det gir mening. Jeg læser ikke bogen fordi jeg mener at min Mor er Narcissist. Uanset hvordan jeg evt prøver at forklarer hvorfor jeg læser den, lyder det nok forkert. I min opvækst følte jeg mig en hel del overset og havde lidt håbet at denne bog, kunne gi mig noget forståelse, men det gør det sådan set ikke. Den passer ikke helt til min egen situation. Jeg gir den dog en fair chance og fortsætter, men om jeg får den læst færdig, ved jeg endnu ikke. Jeg tror forresten at vi alle sammen har en lille snert af narcissisme i os, også mig. For at kunne gi ordentlig slip på min fortid, er jeg nok bare nød til at finde en eller anden form for forståelse, men man skal samtidig lige bruge en portion sund fornuft.

Resten af dagen er gået med at spille Sims4. Jeg valgte at lave en helt ny simmer, for at spille lidt med snyd og prøve at ha en bager butik. Utrolig så kompliceret det skal være. Man må åbenbart ikke bo på samme grund, som butikken. Nu har jeg fået det prøvet lidt, men synes faktisk det er lidt hårdt. Hun laver jo ikke andet end at arbejde i den bager butik, men måske det bliver bedre når hun bliver bedre til at bage.

Aftenen sluttede med en hyggelig telefon sludder med min veninde Heidi. 1½ blev det til og var hyggeligt som altid, så nu må jeg heler kravle i seng. Nat Nat og sov dejligt. <3

2 kommentarer:

  1. Dagen efter, man har brugt natten på at læse en spændende bog færdig, er aldrig god. Det kan jeg slet slet ikke holde til mere. Da jeg var yngre, gik det bedre. Men heller ikke sååå godt. Jeg var dødtræt og tålmodigheden ikke så høj.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har normalt ikke haft problemer med at være længe oppe, men kan da godt mærke at jeg måske også jeg er blevet ældre på det punkt.. jeg bryder mig ikke om at ligge og sove på sofaen i løbet af dagen hvis jeg kan slippe for det.. og jeg vil helst ikke skubbe for meget rundt på min søvn.

      Slet