google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Forvirret læser.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. oktober 2015

Forvirret læser.

Jeg har haft disse to bøger læggende fremme i noget tid nu og jeg synes virkelig jeg har givet dem en fair chance, men det er bare som om de ikke rigtig fanger mig. Jeg kunne rigtig godt tænkte mig at få dem læst færdig, men jeg kan mærke at jeg lige nu, også skal være realistisk.

Har kun været læser siden marts og det er stadig en rigtig ny verden for mig, så jeg skal huske at for det stadig er sjovt, så må jeg altså vælge bøger fra, når jeg ikke rigtig har følelsen med. Snemanden synes jeg faktisk er okay, men føler hele tiden jeg venter på der skal ske noget og der er mange ting i den som forvirre mig.

Nu må det ikke blive surt at læse, så jeg har truffet en beslutning. Begge bøger ryger retur på biblioteket og jeg føler ikke jeg kommer til at gå glip af noget.

Jeg har netop meldt mig til Read-A-Thon og glæder mig rigtig meget til at prøve det. Det handler om at man skal læse i 24 timer. Det starter d.17 oktober kl.14 og slutter så 24 timer efter. Imens handler det bare om at hygge sig, ha det sjovt med at læse og samtidig, kan man jo holde lidt øje med de sociale medier, når man holder en lille pause.

Lige nu har jeg 3 bøger liggende, som jeg virkelig glæder mig til at læse, måske er det også lidt derfor at de to andre, ikke er så spændende. Regner med at jeg skal læse "Tvivlen" når der er Read-A-Thon, men nu må vi se, om jeg kan holde fingrene fra den så længe, for glæder mig alt for meget til at læse den. Glæder mig faktisk til at komme igang med alle tre. :D

6 kommentarer:

 1. Åh jeg kender godt de der bog stop. De er ikke særlig rare. Men jeg har det sådan med bøger, at hvis jeg stadig sidder og kæmper med efter de første 100 sider eller mere, så gider jeg ikke blive ved med at læse den, Specielt ikke når der er så mange andre bøger, der ligger og venter på en :)

  Jeg synes at det er super fedt at du vil prøve at være med i Readathon, jeg er spændt på at se, hvad du synes om det :D

  knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Havde nemlig læst mere end 100 sider i dem begge og jeg følte bare ikke rigtig nogen læse glæde ved noget af dem.. Desværre..

   Glæder mig meget til at være med, er sikker på at det bliver mega hyggeligt.. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Sådan er det bare - fænger de ikke, ryger de retur. Det er jo ikke sådan, at du ikke får læst noget. Man har lov at være kritisk.
  God læselyst til read-a-thon. Huh - 24 timers læsning, det er godt nok meget. Det kunne jeg ikke holde til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men følte det lidt som et nederlag at jeg ikke kunne læse dem færdig. Fik du vendt tanken og truffet en god beslutning med de bøger.. Det var en lettelse..

   Ja 24 timer er længe, men man må jo gerne holde pauser, spise, sove osv... :D

   Slet
 3. Har en bog som jeg vildt gerne vil læse, Den første af Justin Cronin. Den er tyk og tung og har på begyndt den nogle gange. Sikker på jeg nok skal få den læst, det er blot ikke det rette tidspunkt.
  Har ellers ikke selv prøvet det der med at falde fra undervejs.

  Det der med read-a-thon lyder meget tiltalende, måske man skulle overveje at melde sin 'tilstede' værelse...

  - Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har i mange år slet ikke kunne læse fordi mine øjne ikke kunne holde fokus og fordi jeg havde alt for mange tanker.. Så bare at jeg kan læse lige nu er en stor sejr for mig.. så er det virkelig med at holde det så simpelt og positivt som muligt, for at jeg kan forsætte den gode succes.

   Jeg startede med at læse i marts og er nu igang med min bog nr 17.. der er 3-4 bøger ud over det som jeg så yderligere er gået igang med, men har måtte droppe.. men igen.. det er virkelig en stor sejr for mig bare at kunne læse og elsker det.. :D

   Knus <3

   Slet