google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hygge, før det går løs.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. oktober 2015

Hygge, før det går løs.


I dag har jeg fået lavet de aller aller sidste forberedelser til Bloggertræffet i morgen. Troede ellers jeg var færdig i går, men så dukkede der lige noget op i formiddags, så jeg måtte lige en tur til Odense. På vejen hjem var jeg lige forbi Føtex og lod mig jo selvfølgelig friste. Der røg lækre græskar-boller og julemuffins i kurven. Jeg købte også en ny lækker bluse og så havde de det her Micellar Cleansing Water på tilbud til 45 kr og har længe gerne ville prøve det. Prøvede det lige hurtig i ansigtet og det er rigtig lækkert. Skal dog lige ha det testet på min mascara senere.

Da jeg kom hjem, var det virkelig bare tid til afslapning og hygge med te, en græskarbolle og en julemuffin. Fik dog også lavet lidt småting, så jeg ikke skal tænke på så meget her i weekenden. Har også fået fundet tøj frem til i morgen og er netop blevet færdige med at ordne negle. Havde ikke helt regnet med at jeg ville nå så meget, men det er dejligt at være godt forberede, for i morgen fungere jeg nok ikke. Angsten er ikke kommet endnu og håber jeg kan holde den langt væk.

Her til aften var jeg lige nød til at lure lidt tilbud på Origin, havde nemlig hørt en fugl synge om at der var gode tilbud. Jeg mangler et par stykker og så tilbød Søren faktisk at betale en af dem. Så nu har jeg pludselig to nye pakker. Nu er problemet så bare at jeg ikke har tid til at spille.

4 kommentarer:

 1. Glæd dig til Spa-dag, der er så mange fede frisurer og træningstøj!

  Glæder mig til at se dig igen i morgen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig virkelig også til at komme igang med at spille, men det må bliver en gang i næste uge.
   Overvejede faktisk at købe den der med køkkeudstyr også, men den må vente til efter jul, der kommer de nok på tilbud igen. :D

   Glæder mig også rigtig meget til i morgen og til at se dig igen..

   Slet
 2. I önskes en skön blogger träf dag :-)

  SvarSlet