google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Bloggertræf forberedelser - Kan i gætte??
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. oktober 2015

Bloggertræf forberedelser - Kan i gætte??

Som jeg nævnte tidligere, så skulle jeg ned til Gizmo i dag. Jeg ankom til Faaborg omkring klokken 16 og så startede vi faktisk ud med lige at falde ned sammen, nyde en kop te og en julemuffin, som jeg havde købt med fra Netto. Anne-Mette's søster Charlotte var der også, så vi fik lige hilst på hinanden. Hun er super sød og vi hyggede os super meget alle 3. Det virkede faktisk mere naturligt, end jeg normalt ville ha regnet med. Vi har alle 3 angst, men det synes jeg personligt ikke vi mærkede noget til i dag. Det er så rart, når man bare fra starten, føler man kan være sig selv.

 
Grunden til at jeg skulle derned, var jo for at klare de aller sidste forberedelser til vores Bloggertræf. Ja og faktisk også den ting, som jeg synes er mest hyggeligt, ved alle de her forberedelser, som der er til sådan et bloggertræf. I kan godt gætte det ikk?? Vi har i dag pakket 22 stk Goodie-bags og synes selv de er blevet overraskende gode. Jeg synes virkelig bare det er så hyggeligt at pakke alle de dejlige overraskelser til deltagerne. Glæder mig rigtig meget til at forkæle dem alle sammen og også til at vise jer her på bloggen, hvad der er i. Glæder mig dog mest til at møde alle de fantastiske bloggere. Indtil da må i nøjes med et lille teaser billede.


Kan i gætte hvad der gemmer sig i poserne?

6 kommentarer:

 1. Det lyder super hyggeligt :)! Også det med bloggertræf osv.

  Håber I får en dejlig dag :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også og jeg er så spændt på bloggertræffet. :D

   Er sikker på det bliver en skøn dag..

   Knus <3

   Slet
 2. De ser super lækre ud... Håber jeg får lov til at få en af dem... 😘

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også rigtig lækre og selvfølgelig er der en til dig smukke <3

   Slet
 3. Det bliver hyggeligt. Jeg gætter, at der bla. er lys i :-) Selv om jeg ikke skal med til bloggertræffet, er jeg da nysgerrig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver mega hyggeligt og glæder mig rigtig meget. :D

   Forstår godt du er nysgerrig, det ville jeg også være.

   Knus <3

   Slet