google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Knæk Cancer - Chokket dagen derpå.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. oktober 2015

Knæk Cancer - Chokket dagen derpå.

Billedet er taget i går aftes lige efter Knæk Cancer showet og lige inden jeg gik i seng. Jeg var simpelthen så ufattelig træt og også enormt rørt efter showet.

I dag er jeg stadig rørt og har været super træt hele dagen. Den her dag er bare gået så langsomt. Det har bare været en af de der dage som bare skal overstås, det er dog heldigvis sjældent at jeg har sådan nogen.

Jeg læste en artikel i dag, hvor der stod at Knæk Cancer showet, havde kostet 21 millioner. Jeg vidst godt at det ikke var gratis, men hvordan kan sådan et tv show koste 21 millioner. Ja og hvem skal så betale, ja de bliver da trukket fra det indsamlet beløb. Det kommer egentlig ikke som den store overraskelse at det er sådan det foregår, men jeg prøver lige igen "21 F..king Millioner". OMFG!! Det er jo ikke bare mange penge, det er jo sindsygt mange penge.


Pludselig forstår jeg hvorfor Tv2, har så travlt med at takke for støtten og nu har jeg lige regnet lidt på det, det er altså næsten en syvende del af det samlet beløb, som er gået til selve showet. Penge som jeg personligt synes skulle gå til forskning eller hjælp til alle dem, som bliver ramt. Eller nu skal jeg være fair, det er kun omkring de 14 millioner, som selve showet har kostet, de 21 millioner er det samlet beløb for hele knæk cancer ugen på Tv2. I 2012 brugte man kun omkring 11 millioner, så det er altså næsten en fordobling siden 2012. Selv 11 millioner synes jeg er vanvittig mange penge og at det bliver trukket fra danskernes indsamlet beløb, chokkeret mig virkeligt. Tænker på de børn som har tømt deres sparegris, samlet flasker eller brugt deres lommepenge, fordi de vil gøre alt hvad de kan, for at være med og så går tv2 ud og bruger 21 F...... Millioner. Håber godt nok de skammer sig nu, for det er fandeme pinligt. Jeg ved godt at det ikke er gratis at lave sådan et show, men synes bestemt ikke pengene skal trækkes fra det indsamlet beløb og lad os nu være ærlige, 21 millioner er helt hen i vejret. Ring venligst efter LuksusFælden.

Synes i ikke også det er vanvittigt??
 

13 kommentarer:

 1. Det er totalt sygt at det skal trækkes af det indsamlede - samt jeg tænker det må kunne gøre MEGET billigere!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er helt hen i vejret og jeg håber da at de kommer på en anden løsning. Har en mistanke om at det er derfor beløbet er lidt mindre i år. Flere har nævnt over for mig at de er trættet af at tv2 tager en del af pengene.

   Slet
 2. Det er jo svineri!! Bedst som man lige var stolt af sig selv over at have doneret til en god sag og så kommer dette op. Jeg er i chok

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig bare for meget..

   Jeg husker faktisk at der var noget snak om det sidste år, men der så jeg aldrig noget beløb..

   Slet
 3. Jeg tænker det er rigtig mange penge, men sådan et show er på ingen måde gratis, især hvis stjernerne ikke optræder gratis. Jeg tror det er den største grund, at de betaler stjerner for at optræde.
  Jeg bliver ikke overrasket men ked af at det var så dyrt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ingen ide om om det er stjernerne der optræder som får penge..
   Hvis jeg selv var sanger ville jeg godt nok ha dårlig smag i munden bagefter hvis jeg modtog penge til sådan et arrangement.

   Ja det er alt alt for mange penge...

   Slet
 4. Jo, det er vanvittigt! Jeg bliver da helt forarget!

  <3

  SvarSlet
 5. En del af min skepsis... De folk som arbejder på showet på dagen of op til (bygge scener osv.) laver jo ikke Operation Dagsværk, de får løn. Og højest sandsynligt god løn hvis de er kendte navne (men det skal jeg nu ikke kunne sige med sikkerhed). Dertil er der gaver og gevinster som folk køber/donere sig til lodder for. Og endelig reklame penge. Vi kan vel bare glæde os over, at det i det mindste ikke var Wonderful Copenhageb der stod for budgettet.

  Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber virkelig de går i tænke boks, så det løser problemet i fremtiden, for de penge skal bruges på det de er samlet ind for.. :D

   Knus <3

   Slet
 6. Det er faktisk ikke rimeligt! Selvfølgelig koster det at lave sådant et show, men det må da kunne gøres, uden det skal koste SÅ meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er virkelig ikke rimeligt og jeg er stadig i chok over at de bruger så mange penge.. så kan jeg godt finde et andet sted at støtte fremover hvor jeg ved hele beløbet går til formålet.

   Håber virkelig de finder en løsning og løser problemet i fremtiden.

   Knus <3

   Slet