google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Knæk Cancer ugen er igang.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. oktober 2015

Knæk Cancer ugen er igang.

Knæk Cancer ugen er skudt igang og hvor er det dejligt at følge med rundt omkring. Folk gør virkelig en indsats for at samle ind. Det der rør mig utrolig meget, er når man høre alle de personlige historier, for dem har vi jo nok alle sammen nogen af i bagagen. Det får mig til at tænke på, at det altså er på tiden vi knækker den kode og finder en kur mod den lorte sygdom.

Som i ved har vi bloggere lavet en gruppe indsamling og det kunne være fedt hvis i ville støtte. Send en sms med teksten KC56385 til 1277 Det koster 50 kr.

Hvis du er blogger, så har du stadig muligheden for at være med. Jeg synes det er fedt at vi bloggere kan stå sammen. Det er helt op til dig selv, hvor meget du ønsker at gøre ud af det. Du kan låne billedet og dele det på din blog, du kan skrive et længere indlæg, du kan låne banneret og ha det oppe hele ugen på din blog, vi har også en Facebook gruppe hvor man kan blive skrevet op som deltager. Mulighederne er mange og det er kun din egen fantasi der sætter grænser.

Hvis du vil støtte med mere en 50 kr, så gå ind på vores gruppe indsamling HER.

Lige nu er vi 11 bloggere som er med og der er samlet 400 kr ind. Sidste år var vi ialt 43 bloggere som deltog og vi samlede lidt over 2000 kr ind, det kan vi da godt slå, kan vi ikk??

4 kommentarer:

 1. Jeanette, kan du ikke forklare mig mere om hvordan man deltager? Er det at sætte billedet ind i indlægget eventuelt med personlig beretning og så ellers skrive infoen eller hvad? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er egentlig ret frie tøjler, du må skrive det du har lyst til og du må låne både billede og banner hvis det har interesse.. Men ellers har du fanget det helt rigtig :D

   Knus <3

   Slet
  2. Jeg tror ikke lige jeg får sat banneret op, men skriver et indlæg med billedet og har også selv sendt en SMS afsted! Har du et link hvor man kan følge fremgangen? :)

   Slet
  3. Altså vi har jo en Facebook gruppe hvor man hele tiden kan følge med og se hvem der deltager osv.. Gruppen hedder DKBloggersKnækkerCancer.

   Slet