google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Mange bolde i luften.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. oktober 2015

Mange bolde i luften.


Det glæder mig sådan at kunne skrive at jeg har det lidt bedre i dag. Sygdommen er ikke helt ude af kroppen endnu og jeg er utrolig afkræftet, men det går fremad nu. Har været syg i en hel uge og det kan virkelig mærkes.

I dag har jeg hentet Søren fra job og på vejen hjem, fik vi lige vasket og rengjort bilen. Tror faktisk ikke den har fået en tur, siden engang i foråret, så det var utrolig tiltrængt. Nu er den fin og klar til en uge, hvor jeg faktisk har mange bolde i luften.

Min uge: 
Tirsdag:Vlog, Apoteket, Posthuset og købe fødselsdagsgave til Søren og hente ham fra job.
Onsdag, Hente Søren fra job og gøre rent.
Torsdag: Få styr på ting til bloggertræffet og "Knæk cancer" lys event i Faaborg med Gizmo.
Fredag: Forberedelse og handle til Søren's Fødselsdag.
Lørdag: Holde Fødselsdag for Søren og Knæk Cancer. 
Søndag: Afslapning.

Som i kan se, er hele min uge planlagt og selv om jeg glæder mig til de hele, så er det også noget af en mundfuld for mig. Jeg er sikker på det hele nok skal gå godt og så må jeg bare finde et par fridage i næsten uge.

Jeg var så glad da jeg stop op i dag og for første gang i en uge, havde jeg faktisk sove godt. Men glæden varede ikke ved, jeg tror sku at jeg røg i en fartfælde på vej til Odense. Jeg er lidt i tvivl om hvor meget for stærkt, jeg kørte og uanset hvad, så er sådan noget utrolig dyrt. Jeg ved det er min egen skyld og jeg tager gerne bøde og straf, men det værste er ventetiden på det brev. Det kan åbenbart tage et par uger, inden man får sådan et og sådan noget holder min nerver slet ikke til. Så lige nu prøver jeg skubbe det, så langt ud af mit system, som overhovedet muligt. Tør slet ikke tænke på hvor slemt det kan gå, for jeg er i tvivl om, hvor meget jeg kørte for stærkt. Måske ligger jeg lige på grænsen. Nå, men jeg må ligge det fra mig indtil det brev kommer. Øv altså.

Nu vil jeg smutte, skal se Robinson.. :D

2 kommentarer:

 1. Der er da styr på ugen, kan jeg se. Måske jeg skulle lave sådan en plan...hvis ikke det stresser mig for meget.
  Dejligt at du har det meget bedre, selv om kroppen er noget kvæstet ovenpå sådan en omgang.
  Øv hvor ærgerligt med en bøde, der er på vej. Det er ærgerlige penge. Selv om det er træls med ventetid, kan du hverken gøre fra eller til...andet end at vente. Øv. Håber ikke, du har kørt meget for stærkt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal normalt ikke lave planer for så mange dage af gangen, men der er ikke så meget at gøre ved det i denne uge. Min hjerne står lidt af når der er så mange ting, så en plan var nødvendigt. :D

   Jeg er stadig lidt syg, det er som om det bare ikke vil forlade koppen helt og det driver mig sku snart til vanvid.. Ha Ha..

   Ja det er virkelig ærgerlige penge... øv øv øv...

   Slet