google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Så blev vi klar til vinteren.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. oktober 2015

Så blev vi klar til vinteren.


Efteråret banker på døren og det er tid til at gøre klar til vinteren. Søren og jeg aftalte derfor i sidste weekend at vi i denne weekend, ville få lavet nogen af alle de der kedelig ting udenfor. Der virkede helt uoverskueligt og ingen af os gad rigtig gå igang, men det lykkedes. Faktisk tog det slet ikke så lang tid, som vi havde frygtet. Vi fik båret alle altankasser og krukker ned i bilen, kørte på lossepladsen, fik dem tømt og så kørte vi forbi Enoflora, for at købe et par friske lyng planter. Da vi kom hjem igen, fik vi båret alle ting i kælderen og jeg fik plantet de nye lyng. 

Nu er der klar til vinteren, men hold nu op hvor er der pludselig tomt alle steder. Har dog besluttet at jeg må nøjes med de lyng, jeg nu har købt. Gider ikke gøre en masse mere, når vi står på venteliste til at flytte. Lige nu drømmer jeg om at vi er heldige og får noget andet at bo i til foråret, men vi må vente og se. Jeg er pisse utålmodig, men det er der ikke meget at gøre ved lige nu. Så lige nu glæder jeg mig bare over, vi har fået ordnet det hele udenfor og så bare nyde de friske og smukke lyng.   

2 kommentarer:

 1. Det tager ofte længere tid at samle sig sammen til at gøre opgaverne, end opgaverne i sig selv tager.
  Dejligt I fik det gjort - der er jo et eller andet over velgjort gerning, der føles så rart i maven. Og lyng klæder efteråret ....og krukker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så lækkert når først det er overstået og man kan nyde det.
   Det er dog virkelig sært at der er så tomt..

   Knus <3

   Slet