google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Tirsdag's Vlog #3 - Ting til #Jegelskergarndagdk
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

13. oktober 2015

Tirsdag's Vlog #3 - Ting til #Jegelskergarndagdk

  

5 kommentarer:

 1. Hej søde.

  God bedring med dig <3 Jeg hader selv at være syg, så jeg håber at du snart får det bedre.

  Jeg synes at det lyder som en sjov idé det med #JegElskerGarnDagDK, Jeg synes at det er nogle rigtig fine ting! Jeg er specielt helt vild med din første grå hue. Laver du ting til andre? For jeg mangler en hue til vinter :)

  Igen god bedring her fra.

  Knus Marie <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg er godt nok også træt af det her sygdom.. har hostet hele natten.. øv..

   Den hue er faktisk blå, men har også lavet en grå.. Normalt siger jeg nej når folk spørger om jeg vil hækle for andre.. for hvordan kan jeg vælge hvem jeg skal sige ja og nej til.. men efter eventet kan jeg lige se om der skulle være overskud til at lave et par huer.. har en veninde der også nævnte at hun godt kunne li den hue.. Heldigvis tager den ikke ret lang tid at lave og er heller ikke dyrt..

   Knus og mange tak for din kommentar.. <3

   Slet
  2. Nårh jeg troede at den var grå :P Det er helt i orden det med huen, og hvis du ikke vil skal du ikke gøre det. :) Jeg kunne godt forstille mig at der var mange der gerne vil have dine ting, når de er så fine. Hvis det er du vil lave en, vil jeg gerne give noget for den og dit arbejde med den.

   knus Marie <3

   Slet
 2. Det så fine ting du hækler... som du bedes skulle blomsten bare være lyserød på pandebånd ;)
  Rigtig god bedring.

  - Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, synes også det går ok hvis man tænker over at jeg kun har hæklet i et år. :D

   Knus <3

   Slet