google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Bloggertræf Goodie-Bag - LoveBooks. (GiveAway)
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

13. november 2015

Bloggertræf Goodie-Bag - LoveBooks. (GiveAway)

Denne skønne bog var også en del af vores lækre Goodiebag til Bloggertræffet. Det er Lovebooks, som har været så søde at sponsorer den.

Jeg blev rigtig glad for at vi fik en blog med i vores goodiebag og især, fordi det er en super sød historie. Jeg har også læst dens forgænger og står lige nu på vente til dens efterfølger. Havde selv lige læst den, ugen før bloggertræffet, så nu ligger den bare her på mit spisebord og kigger på mig. Det er jo ikke meningen med bøger, de skal ikke føle sig ensomme. Derfor har jeg besluttet at jeg rigtig gerne vil dele den med en anden, som rigtig gerne vil læse den.


Så hvis du er interesseret får du nu muligheden for at vinde bogen. Det eneste du skal gøre er at skrive, hvorfor det er dig, som skal vinde den og selvfølge huske at skrive navn og mail. Vil også rigtig gerne vide, om du kunne ha lyst til at gi bogen videre, når du selv har læst den og evt til hvem?

 Jeg finder en vinder på Onsdag d. 18 kl.11.00

11 kommentarer:

 1. Jeg skal vinde bogen da jeg elsker at læse bøger, har ikke læst denne bog endnu,men vil mægtig gerne læse bogen, når jeg har læst bogen vil jeg give den til min søster, som også elsker at læse en god bog,jeg ved hun godt kan lide at læse hendes bøger. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg har lige som dig også læst forgængeren, Anna og det franskr kys, og jeg var helt vild med den. Faktisk lovede jeg mig selv, at jeg ville købe Lola og naboens dreng lige efter den udkom, men det glemte jeg hurtigt igen - men jeg hungrer stadig efter at få den læst, så jeg krydser da fingre for at vinde den her.
  Jeg er sikker på, at min veninde vil nyde at læse den lige så meget som jeg, eftersom hun også elskede Anna og det franske kys, så stafetten skulle helt sikkert gå videre til hende, hvis jeg var så heldig at vinde denne lækre bog. :)

  Astrid.p@hotmail.dk

  SvarSlet
 3. Jeg elsker den type bøger så jeg håber jeg bliver den heldige mvh Eva, evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
 4. Vil rigtig gerne forære den til min datter Signe, - der har læst de forrige bøger, - og elsker dem ;) <3 Dorte Slouborg dortes918@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg har læst den og jeg elskede den. Jeg glæder mig meget til at genlæse den, og så ville jeg forære den til min datter når hun bliver moden nok til at læse den :)

  SvarSlet
 6. Jeg vil rigtig gerne læse bogen.
  Jeg har læst den første bog i serien, men jeg mangler sådan set stadig at læse 2'eren.

  Hvis det er en rigtig god bog, så fortjener den selvfølgelig en genlæsning - enten af mig, eller en af mine søde veninder, som også elsker at læse bøger :) <3

  SvarSlet
 7. Jeg elsker at læse, og ville gerne læse den.. jeg har hørt den skulle være rigtig god.
  linefugl09@gmail.com

  SvarSlet
 8. jeg har længe gerne ville læse den, og det vil være en rigtig god anledning til at få det gjort
  kh
  jane Z

  SvarSlet
 9. Jeg har lige fået "Anna og det franske kys" i fødselsdagsgave og jeg har kun hørt godt om de forskellige bøger :D. Derfor kunne det da være fedt at havde den liggende til jeg har læst den første bog.

  Jeg kunne evt finde på beholde den selv :P, og ellers ville jeg nok give den videre til en af mine søstre, som også elsker at læse :).

  Colleandresen@gmail.com

  SvarSlet
 10. Mangler virkelig meget en god bog til de mørke, stille stunder lige nu.......
  Jeg kunne sagtens finde på at dele den med mine kollegaer, som også er nogle bogorme.
  fam.nyegaard@gmail.com

  SvarSlet
 11. Jeg skal vinde nu, fordi jeg går gennem en stresset periode, hvor jeg slapper af ved at fordybe mig i en bog. Jeg vil give bogen til min lillesøster bagefter, der er stor Jojo Moyes fan :)
  Mvh. Ann (annmortensen86 (a) gmail.com)

  SvarSlet