google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Bloggertræf Goodie-Bag - Medex
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. november 2015

Bloggertræf Goodie-Bag - Medex

Medex er et af de mærke jeg kender ret godt i forvejen. Har faktisk været Au Pair i Holland for ejernes datter, da jeg var yngre. Den gang fik jeg lov til at prøve et par produkter og har elsket dem lige siden. 

Jeg har selv utrolig sensitiv hud og det skifter meget, om jeg har tør eller fedtet hud. De gange jeg har haft hud problemer, er jeg vendt tilbage til Medex. De går meget ind for at lave produkter til netop kombineret hud og der skulle gerne være noget for alle, de har nemlig over 300 forskellige produkter.

En anden ting jeg havde stor glæde af, da jeg var yngre, var en creme deo som Medex har. Jeg havde voldsomme problemer med min hud under mine arme og kunne få store mærker som lignede brændsår. Der var deres creme deo virkelig min redning og det fik problemet til at forsvinde. Den hedder Medex Causaal Deodorant og er faktisk en af de aller første produkter Medex har lavet.

Den creme vi har fået med i vores Goodie-bag til Bloggertræffet, er deres Hand and Body Creme og den er utrolig lækker. Jeg kan personlig bedst li at bruge den som håndcreme og må nok indrømme at det nok er min yndlings håndcreme. Der er også 3 små prøver med og dem glæder jeg mig rigtig meget til at få prøvet en dag hvor jeg rigtig skal forkæle mig selv. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar