google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Mit første juletræ.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. november 2015

Mit første juletræ.

Vi har i dag været en tur inde forbi Svigermor med en juledekoration og hun havde købt sig et lille juletræ og pyntet det fint. Indrømmer gerne at jeg blev lidt misundelig, så da vi skulle handle sagde Søren at vi lige kunne gå ind i jemogfix og købe et lille træ. Han gav 35 kr og jeg købte så selv en potte til det. Da vi kom hjem havde vi ikke rigtig noget pynt, men Søren kom med den ide at vi kunne bruge denne lille lyskæde. Den kan godt bruges, når vi ikke lige har andet. Har faktisk købt en rød stjerne, men mangler lige noget at sætte den fast med. En på Facebook foreslog mig også at jeg kunne hækle et par røde hjerter, så det overvejer jeg faktisk.

Vil gerne indrømme at dette er mit aller aller første juletræ og har boet for mig selv siden jeg var 16 år. Dette lille træ er en super fin start og det er så dejligt at Søren synes vi skulle ha et. Det er også første gang Søren prøver at ha et juletræ selv. Det er altså lidt hyggeligt.

Tænker allerede, hvad vi dog skal gøre med træet efter jul, men jeg må i tænkeboks. :P

12 kommentarer:

 1. Godaften søde og glædelig 1.advent :-)
  Rigtig sødt juletræ I har fået jer :-)
  Lidt er også godt. Jeg fik et kunstigt sidste år til min lejlighed.
  Ønsker jer en dejlig aften i stormen.

  SvarSlet
  Svar
  1. God aften og også glædelig advent til dig..

   Mange tak, er også rigtig glad for det og det er altså hyggeligt. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Hvor skønt! Fin idé med lyskæden. Jeg tror, der er masser af idéer til hæklet julepynt på nettet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så skønt.. og jeg skal helt sikkert ha google mig til nogle hjerter jeg kan hækle..

   Knus <3

   Slet
 3. Synes det er rigtig sødt :) Du kan jo godt lade det stå lidt inde enten uden pynt eller bare med lyskæden, når julen er ovre... Og så kan du jo evt sætte det ud på altanen når vi når lidt hen i det nye år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber lidt jeg kan finde en der vil ha det i sin have.. eller endnu bedre.. at vi snart bliver tilbudt en lejlighed og så selv kan grave det ned i vores egen have.. ja det stemmer jeg for..

   Knus <3

   Slet
 4. Hvor er det fint og hyggeligt. Jeres allerførste juletræ. Det er da noget særligt :-) Jeg synes det ser rigtig fint ud med lyskæden.
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så hyggeligt og nu er der faktisk også kommet lidt kugler på..
   Købte 12 små kugler i Søstrene Grene i går og dem har Søren fint hængt på. :D

   Knus <3

   Slet
 5. Svar
  1. Mange tak, det er kommetkugler og stjerne på siden dette billede.. :D

   Knus <3

   Slet