google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Tirsdags Vlog #7 - 10 uger på psyk.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. november 2015

Tirsdags Vlog #7 - 10 uger på psyk.

    
Jeg har i dag prøvet at filme med mit spejlreflekskamera, men det var godt nok en del mere besværligt og synes ikke der er det store forskel på det og min mobil, som jeg ellers har brugt. 
Tror nok bare jeg bruger min mobil fremover, det andet her driller lidt,
 når jeg ikke har mulighed for at se skærmen osv. 

4 kommentarer:

 1. Godaften søde,

  Tak for en god gennemgang af dit ophold på psyk. :-)
  Jeg tænker at du har været heldig at få nogle gode kompetente behandlere i dit forløb.
  Du har været god til at tage imod nogle værktøjer og arbejde med dig selv, det i sig selv er så positivt :-)
  At taget roret i dit eget liv - JA, så vigtigt og fordi du er god til Recover, så er du kommet så langt i din selvhjælp at du kan have rigtig gode dage og så jeg ved, at på dårlige dage kommer alt det hele væltende igen.
  Den med at takke nej til mennesker, som ikke vil dig noget godt, den er vigtig og husk altid at holde fokus på at det er for dit eget bedste, men selvfølgelig skal du også passe på ikke at få skåret nogen af for hurtigt.

  Jeg tror på at denne Vlog kan hjælpe mange, som er i begyndelsen af deres forløb, ligesom du fik hjælp og støtte fra din ven, som selv havde prøvet det.
  God støtte og hjælp får vi gerne fra de, som selv har prøvet det.

  Godt gennemført med disse Vlogs og hatten af for, at du er nået s langt med dig selv :-)
  Knus herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes jeg snakkede og snakkede, men der er alligevel flere ting jeg ikke fik nævnt, men tror den giver et ok overordnet indblik.

   Det tog mig mange kampe på psyk at finde frem til de personer "behandlere" som jeg klikkede med. For stødte på et par stk som jeg ikke var så heldig med, så er glad for at jeg selv turde åbne op og fortælle hvad ikke virkelig og hvad der virkede.. og at de til sidst lyttede til mig.

   Mange tak for dine søde ord, de varmer og jeg er også selv rigtig stolt over at jeg nu tør lave vlog og tør tage kampen op mod tabuet..

   Knus <3

   Slet
 2. Kære Jeanette, hold nu helt fast, hvor er du sej! Jeg er målløs over, at du sådan tør sidde for tændt kamera og tale om så stort et tabu. Det er vel nok super flot <3

  Da jeg i sin tid fik diagnosen paranoid skizofren, syntes jeg, at det var den værste diagnose at få, men jeg kan nu se, at det må værre endnu svære at få diagnosen psykopat. Din kæreste har en god pointe, som jeg vil udvide til, at du er verdens sødeste psykopat <3

  Kærlige tanker og kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak.. har faktisk aldrig haft noget problem med at snakke åbent og heller ikke selv om det påvirker mig og jeg har let til tåre.. Det er en naturlig del af mig og hvis jeg kan være med til at bryde et tabu, så gør jeg det utrolig gerne.

   Der findes mange forfærdelige psykiske lidelser og jeg kan ikke gøre mig til dommer over hvilke der er værst, men jeg tror min diagnose nok er den som er mest tabubelagt og den som folk har flest fordomme omkring.. De gange der står noget i medierne om dyssocial personlighedsforstyrrelse står der bare at man skal holde sig lang væk fra personer med diagnosen og det er altså virkelig hård læsning.. for vi er nogen som prøver bekæmpe sygdommen.

   Og mange tak, det er virkelig dejlige ord som varmer meget.. <3
   knus

   Slet