google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Slut med Anonyme Kommentarer.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

13. december 2015

Slut med Anonyme Kommentarer.

Jeg ved faktisk ikke rigtig, hvordan jeg skal startede dette indlæg i dag, men jeg skriver for at fortælle at jeg desværre igen, er nød til at spærre for de anonyme kommentarer, her på bloggen. Der er åbenbart en, som stadig ikke forstår at han ikke længere er velkommen i mit liv. Det skaber en masse forstyrrelser i mine tanker, men det bliver heldigvis lettere at få ud af kroppen, for hver gang. Førhen kunne jeg blive syg i flere dage, i dag griner jeg bare af det. Følelsesmæssigt er jeg koblet af og fri. Det kan dog ind imellem gi' nogle grimme tanker, men hævner er ikke min stil. Jeg bruger sejr og personlig udvikling som våben. Jeg er mønsterbryder. Normalt ville jeg ikke skrive om det her på bloggen, for måske puster jeg til ilden, men synes også i skal vide at jeg er nød til at stoppe for de anonyme kommentarer.


Denne kommentar er tikket ind på bloggen i dag, den er skrevet til mit indlæg - Julehygge med Familien. Jeg er ret sikker på, hvem der har skrevet den og sådan en gang ynk er ikke velkommen her.  

8 kommentarer:

 1. Øv søde,
  han må jo have det rigtig skidt med sig selv. Kan nogen mon hjælpe ham, så han kan få sit eget liv og lade dig være?
  Godt du kan tackle det.
  Knusser

  SvarSlet
 2. Sikke da en åndsvag kommentar. Fint du spærrer for anonyme kommentarer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja meget.. Jeg er dog mega stolt af mig selv.

   Knus <3

   Slet
 3. Det er så træls! Så må jeg bare bruge min google konto. Og flot klaret at du er kommet så langt! Det tager hårdt arbejde.

  Ilhja/http://ilhja.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, håber du er okay med at bruge din google kontor.. og måske kan jeg lukke om en dag igen, men lige pt må der være lukket.

   Når jeg tænker på hvordan jeg havde det sidste December, så er der sket meget på det her punkt.. Det er virkelig hårdt arbejdet.. men jeg er på vej.

   Knus <3

   Slet
  2. Det overlever jeg ;) Så vigtig er det ikke for mig, hvad jeg bruger. Jeg regner med at du godt ved at det stadigvæk er mig :D

   Slet
  3. Yep, det er jeg helt klar over.. ha ha.. Lige nu overvejer jeg om jeg helt skal blokkere alle kommentarer i julen, men ved ikke om den så sletter alle gamle kommentarer..

   Slet