google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Bøgerne i 2015.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. januar 2016

Bøgerne i 2015.Her kan i se alle de bøger jeg har fået læst i 2015. Det er blevet til ialt 23 bøger og det er meget mere end jeg har læst i hele mit liv. Da jeg gik ind i 2015 anede jeg virkelig ikke at jeg skulle komme til at læse. Det var lidt noget jeg havde opgivet. Heldigvis fik jeg noget hjælp med min øjne, så jeg igen lærte at holde fokus. Mit syn fejler sådan set ikke noget, men mange år med psykisk sygdom har sat nogle spor i mine øjne. Jeg har i mange år haft og har, stadig rigtig svært ved at holde mine øjne stille og fokusere på noget. Det er som om min fysik og psyke ikke altid arbejder sammen. Det handler lidt om at mine 2 hjerne-halvdele, ikke vil arbejde sammen. 2015 var året hvor jeg fandt ud af det og hvor jeg lærte at træne det. Det er stadig et problem, især hvis jeg er træt, men med træning kan det blive meget bedre. Det kræver bare rigtig meget tålmodighed.

Hvis du vil se hvordan det hele startede, kan du tjekke dette indlæg ud:

6 kommentarer:

 1. Jeg syntes det er så flot klaret. Både at du har fået læst den mængde af bøger, men også fordi du holdte fast i din trænning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror faktisk at det er nødvendigt at jeg holder det ved lige, eller tror jeg det går galt igen.. Jeg har ikke læst ret meget i December, men nu er jeg igang igen. :D

   Slet
 2. Synes det er super sejt :)

  Jeg håber, at jeg med tiden begynder at koncentrere mig så meget igen, at jeg kan holde til at læse... men som det ser ud lige nu, så har et nok lidt lange udsigter :)

  Gik i gang med en bog sidste år i januar, og siden jeg faldt, har jeg læst 5 sider (og tror jeg har læst dem 20 gange), men har stadig ikke fattet, hvad der står på dem... så det er jo rigtig hyggeligt - eller noget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har taget mig 30 år at blive læser, mon ikke du også når tilbage til at kunne læse igen.. Det er jeg ret sikker på.. :D Men ja det kan ha lidt lange udsigter.. desværre.

   Kender godt der der med at læse det samme igen og igen.. det var virkelig en af mine problemer før jeg begyndt træne mine øjne.. Er rigtig glad for at jeg fik muligheden.

   Knus <3

   Slet
  2. Jeg prøver virkelig også at kæmpe mig igennem bare en enkelt side i ny og næ, men det går bare ikke helt så godt :) Men jeg har ikke opgivet... så må jeg bare finde nogle børnebøger, hvor der måske står 20 ord på en side ;)

   Slet
  3. Jeg er så glad for at den kiropraktor også havde en neurolog udd.. Det har virkelig været guld værd, at han lærte mig de øvelser..

   Slet