google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Dejligt start på en ny uge.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. januar 2016

Dejligt start på en ny uge.

I dag har jeg været sammen med min Bonus Søs, Henriette. Hun er næsten lige flyttet og i den forbindelse har jeg hjulpet hende med lidt forskellige praktiske ting. En dag sagde jeg så for sjov til hende at det ville koste en middag. Den glemte hun ikke og jeg blev derfor inviteret til frokost på Jensen's i dag. Hvor heldig har man lige lov til at være.

Stod op omkring kl 10, tullede lidt rundt, fik gjort mig klar og ved 12 tiden kørte vi mod Odense. Jeg fik en lækker frokost bøf med salat bar. Mums, det var virkelig lige det, jeg trængte til at starte min ugen med.

Vi gav os god tid og fik snakket en masse. Hendes baby kommer snart, så der er jo meget at snakke om. Havde også besluttet mig for at jeg ville gi' hende en Barnets Bog, men jeg synes selv hun skulle vælge, hvilken en af dem det skulle være. Vi gik derfor en tur i Arnold Busck og fandt den hun gerne ville ha'. Hun valgte - Mine Først År

Bagefter kørte vi en lille tur i Bilka og så passede det lige med at vi kunne tage Søren med hjem, da han fik fri fra arbejde. Resten af dagen er gået med afslapning, rester af en salat til aften, Badehotellet i tvet og nu tror jeg jeg vil slukke for computeren og gå igang med en ny bog. I december havde jeg ikke så meget ro til at kunne læse, men jeg tror det er på vej tilbage.  


2 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig dag du/i har haft.
  Ja det kræver jo lidt tid at få sat sig og læse, men det er så hyggeligt....

  Og endnu en gang tak for pandebåndet, er vild glad for det.

  - Knus Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også, lige hvad jeg trængte til.
   Ja det er rigtig hyggeligt at læse, når først man kommer igang. :D

   Det var så lidt søde, synes du havde fortjent det og tænkte at det ville passe perfekt til dig. <3

   Knus <3

   Slet