google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hjemmelavet Salt Mandler.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. januar 2016

Hjemmelavet Salt Mandler.


Jeg har i nogle dage virkelig haft lyst til nogle saltede nødder, evt blandet med rosiner. Jeg kiggede derfor i går i Kvickly efter nogen, men da jeg så hvilket kalorieindhold mange af de færdigblandede poser har, var jeg i chok. Besluttede derfor at jeg ville lave nogle selv, så det har jeg gjort i dag. Jeg fandt en opskrift hos Madbanditten.dk og det tog ikke mere end ca 20 min at lave dem. De smager super godt og jeg kan især godt li dem, sammen med et par rosiner.

Her til aften har Søren og jeg bare slappet af og set film. Jeg har været lidt sulten i dag,  men så længe man vælger de sunde ting, så går det nok. Jeg valgte derfor lidt gulerødder med dip og nogle saltmandler med rosiner. Kan godt mærke at jeg i dag, ikke har fået mine havregryn til morgenmad og at min frokost heller ikke var så mættende. Så bliver man mere sulten sidst på dagen og det er det, der er det farlige. :D Men det er jo weekend og som sagt, når bare det er sundere valg, så går det nok.


2 kommentarer:

 1. God beslutning, klapsalver herfra :)
  Det ser nu virkelig indbydende ud. Har ikke selv prøvet at lave salt mandler, det må prøves, har nemlig kun forsøgt mig på soya mandler.

  - Knus Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt mærke at jeg har lyst til sukker her i weekenden, men vi jeg bare kan nøjes med de sunde valg, så bliver jeg rigtig stolt. Indtil videre går det rigtig godt. Ikke engang cola har jeg fået her i weekenden.. Har ikke haft lyst. Dog har jeg så fået en smule flere kcal en tænkt, men pyt med det.. bare det er de sundt valg. Skal lige ha sukkertrangen mere på afstand.

   Knus <3

   Slet