google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Besøg af Journalist.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. juni 2016

Besøg af Journalist.

I går var en meget blandet dag, men generelt er humøret helt i top pt. Dagen startede med lidt let oprydning og en dans med støvsugeren. Så et hurtig bad og så fik jeg besøg af en journalist fra Fyens stifttidende, som gerne vil lave en artikel mere, omkring vores udlejer. Jeg har boet her i lejligheden i ca 12 år og har levet med skimmelsvamp i alle årene og samtidig bliver han ved med at sætte huslejen op. Jeg er bare så træt af det, det er en kamp med ham hele tiden. Men denne gang står jeg ikke alene, vi er rigtig mange der nu er utilfreds. Vi har sendt en masse klager afsted til huslejenævnet og i dag melder vi os ind i lejerforeningen fyn. Håber at der en gang for alle, kan komme en afklaring. Samtidig tænker jeg "Jeg vil se det før jeg tror det", det er nemlig ikke første gang jeg klager.

Nå, men det gik fint med Journalisten og han havde også en fotograf med, der tog et par billeder. Artiklen skulle gerne komme i avisen i morgen, så det er jeg mega spændt på. Resten af dagen gik med at få handlet til i dag, cyklet en god tur, vaske noget tøj, en lille lur og noget nem pasta til aften. Kom også til at købe den nye Sims4 udvidelsespakke *Ud af Spise*. Så efter jeg havde hentet Søren fra møde, fik jeg spillet et par timer. Det er faktisk rigtig sjovt, men igen, synes generelt man bruger super meget tid på at "leve" i sims4. Altså sove, spise, gå i bad osv.

I dag skal jeg hente min skønne nevø Viktor fra børnehaven og så skal vi over i min Mor's have og lege hele dagen. Håber snart solen kommer frem, for jeg har lovet at vi skal bade i badebassinet. Senere kommer min bror og svigerinde også, og så står den på gril-hygge. Kan bare mærke at det bliver en dejlig dag.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

2 kommentarer:

 1. Hej søde,
  kan godt forstå, at du prøve gøre en indsats med din udlejer og de problematikker.
  Håber det giver eller gør nytte.
  Kan du og Søren mon snart få et nyt hjem med en lille have, som du ønsker dig?
  Ønsker dig det bedste og glæder mig til at høre resultatet af jeres klager.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Søde og 1000 tak for din kommentar..

   Jeg ønsker bare at der er lidt retfærdighed til og at vi kan få det overstået på en pæn og sober måde. Kan godt mærker der er drama imellem nogen af naboerne lige pt. men vi kan jo heller ikke alle sammen være bedste venner..

   Ville virkelig ønske at vi kunne få noget andet, men står stadig på venteliste.

   Knus <3

   Slet