google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: 12 år med skimmelsvamp.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. juni 2016

12 år med skimmelsvamp.


Jeg er med i en artikel i Fyens Stifttidende i dag.
Du kan læse den ved at klikke her: 12 år med skimmelsvamp.

Jeg synes faktisk det er en ret god artikel, som beskriver vores situation meget godt. Normalt er jeg ikke typen der står frem, på den måde, men jeg må indrømme at jeg nu ikke rigtig kan se andre muligheder. Jeg vil bare gerne ha det hele foregår retfærdigt. Vi har også meldt os ind i Lejerforeningen Fyn nu og så håber jeg, der en dag kommer en fornuftig afklaring.

Da jeg stod op i dag, gik jeg op efter avisen og på vejen hjem, går jeg få forbi den første bolig blok. Der står to damer, som pludselig råber af mig at de synes vi skal stoppe nu og at vi jo alle sammen bare kan flytte. Det fortætter i ca 5 min og de slutter endda med at sige at vi alle sammen er dumme. Jeg fortæller dem at det er okay at vi ikke er enige, men at vi da vel godt kan tale pænt og at man da ikke kalder andre mennesker for dumme. Jeg er stadig ret meget i chok over at to pensionister ter sig sådan. Jeg forsøgt forklare dem på en pæn måde at jeg gerne vil betale huslejestigning, hvis jeg ved at jeg ikke skal leve med skimmel eller hvad pengene går til. Men jeg kunne godt mærke at de bare har set sig sure på os og at uanset hvad jeg sagde, ville de ikke stoppe med at råbe af mig.  

Jeg kan godt mærke at jeg stadig er påvirket at hele situationen, men de kan egentlig, sige hvad de vil. Jeg ved vi gør det rigtige og jeg ved at vi ikke bare skal finde os i at leve med skimmelsvamp og de årlige huslejestigninger til forbedringer, som ikke sker. Og nu står den så ellers bare på ventetid. I morgen skulle prøverne fra Goritas komme og vi skal ha talt med Lejeforeningen Fyn, om hvordan de nu skal tage over og køre sagen. Er super spændt på hvordan det udvikler sig.   

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Rigtig godt gået. Det er så flot, at du har turdet stå frem. Men når man stikker hovedet frem, risikerer man det, du var ud for. Du kender vel også udtrykket: Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves. Og det de to damer viste, var da dumhed. Man skal ikke finde sig i at bo med skimmelsvamp. Det er ødelæggende for helbreddet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jo lige det, sådan går det når man står frem, men de kan sgu sige hvad de vil.

   Jeg fortryder at vi ikke noget før har fundet noget andet at bo i, men jeg er jo blevet lovet mange gange at der ville ske noget og pludselig er årene bare gået. Nu har vi stået på venteliste i 2 år og håber snart det er vores tur til at få noget andet.

   Det er så spændende hvad der kommer ud af denne sag.

   Knus <3

   Slet
 2. Du er sej, du står frem. Flot klaret <3

  Som Madam Sand skriver, så er der desværre ikke noget at stille op mod den slags tumper, som råbte af dig - de burde skamme sig! Man kan i det mindste tale pænt til sine medmennesker. Træls, du skulle opleve det smukke.

  Kærlige tanker og kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er utroligt at voksne mennesker kan te sig sådan. Men det må de virkelig selv om.

   Knus <3

   Slet