google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Vi finder altid på noget.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. juni 2016

Vi finder altid på noget.


Jeg har været sammen med Henriette og Thea i et par dage og vi finder sgu altid på et eller anden at lave. Henriette spurgte mig i går, om jeg kunne lokkes til at hjælpe hende, med at ordne hendes terrasse og det sagde jeg ja til. Vi forsøgte derfor at køre i IKEA i går aftes, men der var lukket da vi kom derud. Så i dag startede vi med IKEA. Vi var der da de åbnede og pludselig var der gået 2 timer. Jeg købte kun en flaske med patentprop og to små vaser, som er mega cute. Skal nok vise jer dem en dag. På vejen hjem var vi også forbi jemogfix for at købe en kost og en blad-rive.

Thea fik en tør ble, noget mad og så blev hun lagt i barnevognen, imens vi ellers gik til den. Jeg må indrømme at jeg holdt mig lidt tilbage i dag, men det er fordi jeg gerne vil vise Henriette at hun faktisk er super god selv. Hun knoklede virkelig i dag og hendes Terrasse blev super fin. Vi fik da fyldt 3 poser med have-affald. Klokken var næsten 15, da jeg kom i tanke om at jeg ikke havde fået noget frokost og Henriette ville gerne gi smørrebrød, hvis Thea og jeg ville hente det. Så det gjorde vi.

Bagefter nåede jeg lige hjem i bad og fik slappet lidt af og kl 18 kom Henriette så og afleverede Thea. Havde lovet at jeg godt kunne passe hende, imens hun skulle ud og se Sommer Revy i Odense, med sin Far. Så nu ligger jeg på sofaen, med en sovende Thea, skriver dette indlæg og tjekker nettet ud. Pt lever jeg super meget IRL (in real life) og er mega meget bagud, med at læse blogs og tjekke de sociale medier. Men det tænker jeg kun er en god ting faktisk.  

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det blev nemlig rigtig fin, så nu kan hun rigtig nyde det. :D

   Slet
 2. Lyder da rigtig hyggeligt med sådan en hygge-ordne have dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes altid sådan noget er hyggeligt, men der var virkelig varm på hendes terrasse i går. Elsker at lave sådan noget, nu hvor jeg ikke selv har andet end en altan.. Glæder mig mega meget til at få en have en dag.

   Knus <3

   Slet
 3. Jeg var åbenbart havnet på et gammelt indlæg, troede ikke du havde udgivet noget i mange dage ;-) Du lyder så glad i dine indlæg. hvor er det dejligt!! og ja IRL lyder som et godt tegn :-)

  KH Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk også rigtig glad og positiv for tiden.
   Der er ikke meget der kan slå mig ud..

   Knus <3

   Slet