google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Magnet-armbånd.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. august 2016

Magnet-armbånd.

Jeg har længe gerne ville ha et magnet-armbånd, men jeg har ikke rigtig turde købe et på nettet. Egentlig mest fordi jeg bare gerne ville prøvet et først. Fandt dog et og ønskede mig det i fødselsdagsgave. Fik det ikke, men der var penge til et. Siden min fødselsdag har jeg nok 1000 gange, været ved at bestille et, men så alligevel ikke fået det gjort. Ville bare så gerne prøve et irl, før jeg besluttede mig.

Så sker der det, at jeg lige kommer til at kigget vinduer i formiddags, da jeg er forbi bageren og hente et brød. Og hvad ser jeg, vores Guldsmedie har sørme magnetarmbånd liggende. Jeg køre hjem med brødet, men ringer med det samme til guldsmedien, som jeg også kender. Jeg var nysgerrig efter, hvad han kender til de magneter. Hans svar var: Det virker, prøv det. Jeg ved godt at det skal han jo sige, men jeg er ret sikker på, han ikke ville sige det, hvis det ikke passede. For ikke at tale om at han nok slet ikke ville ha det i sin butik, hvis der ikke var noget om snakken.

Endte så med at jeg lige kørte derned senere og kigger på et armbånd og fik lov til at prøve det. I første omgang køre jeg derfra uden at købe det. Ville lige være helt sikkert og skulle lige tænker over det en extra gang. Efter 5 min i Netto, fortryder jeg så at jeg ikke bare havde købt det. Jeg havde jo pengene fra min fødselsdag og har længe gerne ville ha et. Hvad gør en klog: Kørte direkte tilbage og købte det. Han pillede endda to led af, så det nu sidder helt perfekt. Info til jer der ikke kender det: I hvert andet hjerte er der på bagsiden, sat små magneter ind og de skulle kunne hjælpe med mine smerter.

Til de nysgerrige kan jeg lige opsummere. Jeg har haft smerter i over 1 års tid. Det startede med at jeg lærte mig selv og hækle og blev så grebet af det at jeg fik en hækle skade. Jeg prøvede med afslapning, fysioterapi, kiropraktor, akupunktur, infrarød terapi, håndledsbeskytter osv.. Blev endda undersøgt på OUH og de vil gerne tilbyde mig en operation, men de kan ikke love det vil hjælpe. Derfor skulle jeg i første omgang, bare se tiden an. Men jeg har stadig sådan en irriterende smerte, så jeg er klar til at prøve alt. Nu prøver jeg og så håber jeg virkelig at det hjælper mig. Har haft det på hele dagen og kan mærke at der sker noget, men har stadig den irriterende smerte. Jeg skal nok holde jeg opdateret, når der er gået noget mere tid. Om jeg tror på det ved jeg ikke, men jeg er pt villig til at prøve alt.

Kender du til magnet smykker?

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

8 kommentarer:

 1. Hvor er jeg spændt på, om dit magnetarmbånd hjælper mod dine smerter. Det håber jeg virkelig for dig. Min søns farmor har gode erfaringer med magneter - jeg mener endda, at hun har et liggeunderlag med magneter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan i hvert fald mærke at der sker et eller andet. Jeg havde ikke ondt da jeg vågnede i dag og der plejer det at være slemt. Den irriterende følelse er tilbage nu, men læste også at det kunne blive værre de første par dage..

   Synes det er lidt sjovt hvis magneter kan hjælpe, men jeg er villig til at prøve alt.

   Knus <3

   Slet
  2. Det bliver spændende de næste dage så, om du bliver ved med at kunne mærke nogle ændringer. Jeg håber, du vil skrive om det igen :-)

   God weekend til dig og Søren :-)

   Kram

   Slet
  3. Ja det er mega spændende og jeg skal nok skrive igen, når jeg har testet det noget mere..

   Mange tak, håber også du får en skøn weekend.

   Knus <3

   Slet
 2. Min søster har brug det, dog ikke imod smerter. Men hun er vist nok glad for hendes

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har hørt mange gode ting om det, men om det virker, det skal jeg prøve selv før jeg tror det. De første par dage kan det blive værre, så nu må vi se.. Kan mærke der sker noget, men bare ikke helt beskrive det endnu.

   Knus <3

   Slet
 3. Håber det hjælper dig Jeanette, det ville da være så rart at noget så simpelt som et armbånd kan fjerne dine smerter.

  Krydser fingere...

  Kramme Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber virkelig også.. Kan mærke at der sker et eller andet, men smerterne kommer og går.. så skal nok prøve det lidt længere tid, før det er til at sige.

   Knus <3

   Slet