google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Buzzador - Knorr Måltidskit.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. februar 2017

Buzzador - Knorr Måltidskit.


Jeg var så heldig at blive udvalgt, til at være med i endnu en lækker Buzzador Kampagne. Fik tilsendt en stor papkasse med Knorr Måltidskit. Der var både Thai Green Curry og Indian Tikka Masala. Har nu fået dem alle sammen delt ud og vi har også selv fået smagt begge slags. Pakkerne havde en kort holdbarhedsdato, for at sætte fokus på madspild og det synes jeg virkelig bare er et bonus. Jeg sørger altid selv for at kigge efter de korte datoer, hvis det alligevel er noget vi skal bruge samme dag. Synes generelt vi Danskere, smider alt for meget mad ud og det er ikke okay.


I sidste uge prøvede vi at lave *Thai - Green Curry* fra Knorr. Vi kom lidt extra grøntsager i og jeg er lidt en kylling med stærk mad, så passede på med krydderierne. Tror faktisk kun vi kom det halve af krydderierne i og droppede helt de chilier der var med. Det smagte super godt, men jeg er personligt ikke til stærk mad. Søren var derimod meget imponeret og brugte også resterne dagen efter, til en portion stegte ris. Selv om det var meget stærk, vil jeg helt klart anbefale andre at prøve det, for smagen var virkelig god. Det var samtidig super nemt at lave.


For et par dage siden prøvede vi så *indian - Tikka Masala*. Jeg var lidt ked af at der slet ikke skulle nogen grøntsager i, men jeg besluttede at komme lidt i alligevel. Jeg fandt nogle edamame bønner i fryserne. Var også lidt bekymret for, om det ville være meget stærkt, men det var det på ingen måde. Det havde en super lækker smager og det er bestemt noget vi kunne finde på at prøve igen. Tror sagtens man kunne ha kommet mange flere grøntsager i. Smagen var krydret, lækker og elsker at der også var noget krydderi ved risene. Igen var det utrolig nemt at lave og vil klart anbefale andre at prøve det.

Som Buzzador bliver man udvalgt til forskellige kampagner. Så få man lov til at teste og anmelde forskellige produkter. Ind imellem er man også heldig og få lov til at dele produkterne, med sine venner, familie og bekendte. Jeg synes det er hyggeligt at være med til at buzze forskellige ting og vil kun anbefale det til andre. Samtidig er det gratis. Kunne du tænke dig at blive buzzador, så smid en kommentar med din mail, så sender jeg dig en invitation.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

2 kommentarer:

  1. Overvejer lidt den det tikka masala, jeg er nemlig heller ikke til stærkt mad, så vil holde mig fra den anden 😊

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kan kun anbefalde den der tikka masala, den smager virkelig godt. :D

      Slet