google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: 7 års dag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. april 2017

7 års dag.


Søren og jeg har i dag fejre 7 års dag. Det føles virkelig som om, det var i går jeg mødte ham, men samtidig at vi har kendte hinanden hele livet. Jeg høre tit folk snakke om at nyforelskelsen forsvinder med tiden. Det ved jeg ikke helt om jeg tror på. Jeg føler mig virkelig stadig nyforelsket og synes kun kærligheden bliver større for hver eneste dag. Vi har været meget igennem sammen, men det er samtidig det der gør os så stærke.  Han er virkelig fantastisk.

Vi havde aftalt at droppe gaver i dag og så bare gå ud, spise og hygge lidt. Ikke noget vildt, men samtidig noget godt. Søren havde stadig ikke prøver Odenses bedste burger, så det blev vi nød til. Vi var på Marcellos og fik begge en stor Angus burger med fritter. De smager alt for godt. :D

Det der med at droppe gaver er virkelig svært. Så i går købte jeg en lækker kaffe til Søren. Havde sat det hele frem til ham, inden jeg gik i seng. Så han skulle bare stå op og koge vand til kaffen.

I eftermiddag falder jeg så pludselig over en deal, hvor man kan komme billigt på Restaurant Dubrovnik i Odense. En hurtig beslutning og så var de printet ud. Det er et sted vi før har snakket om, at vi skulle prøve.

Da Søren og jeg så havde bestilt mad i dag, trækker han en pose op af tasken og det viser sig at han har købt en gave til mig alligevel. Han har købt en Groot - Pop Funko Figur. Den eneste pop figur jeg nogen sinde har ønsket mig.. Samtidig kunne jeg så gi ham de to deal billetter. Det er bare såå typisk os.

Søren og jeg ville faktisk også gerne ha været i Biffen og se den nye Guardians of the Galaxy, men den har først premiere torsdag, så vi venter til næste tirsdag. Altid godt at ha noget til gode. :D

  
https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

10 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud og nu får jeg helt lyst til burger. Mums.

  Jeg synes at det er så sødt at i aftaler at i ikke vil købe nogle gaver, og i så vælger at gøre det alligevel <3 I minder om min mormor og morfar, der gør det samme med julegaverne <3 hihi.

  knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå, den burger var virkelig også lækker.. :D

   Det var virkelig super hyggeligt og samtidig bare stille og roligt.

   Synes det er skønt at gi en gave, men gider ikke bare købe noget for at købe noget.. Søren ønsker sig ikke ret tit noget, så det kan være svært.. Men kan ikke lade være heller.. ha ha.. Så små søde gaver er hyggeligt..

   Knus <3

   Slet
 2. Hjertelig tillykke med de 7 års kærlighed <3 Det lyder til, I fik fejret det på en rigtig god måde :-) Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde, det var virkelig en dejlig dag og en hyggeligt måde lige at markere det på..

   Knus <3

   Slet
 3. Skøn læsning! Tillykke med hinanden!

  SvarSlet
 4. Elsker Grooth - skal ind og se 2'eren i Maj når min kæreste og jeg skal til Milano :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Overvejer om jeg er nød til at lave mig en Groot samling.. Har ikke samlet på noget i 1000 år alligevel.. M¨ske det er på tide.
   Vi skal se 2'erne på tirsdag..

   Knus <3

   Slet
 5. I er så dejlige altså - stort tillykke med de 7 år! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde og du har virkelig ret.. vi er mega dejlige.. ha ha..

   Knus <3

   Slet