google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hæklede Klude.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. april 2017

Hæklede Klude.


Der har været en del snak om micro plast, de sidste par år. Små usynlige plast stykker, som findes over alt og som virkelig er dårlig for vores klode. Jeg er personligt begyndt at tjekket produkter ud, for jeg ønsker ikke købe noget, der indeholder det lort. Ud over det, så fandt jeg ud af at det faktisk også findes i engangsklude.  Derfor er jeg gået igang med at hækle mine egne klude.

Det er faktisk blevet ret populært, med hjemmehæklede klude. Desværre er jeg ikke kommet så langt endnu, for jeg er uvenner med mit håndled, men det skal nok lykkedes mig, at få lavet en stak. De første to jeg har hæklede, er dem i ser på billedet. De er lavet af bomuldsgarn fra Søstrene Grene og i et pileflet mønster (wattle stitch). De er blevet lidt store, men de skulle krympe lidt, når det bliver vasket første gang. De næste jeg skal hækle, tror jeg at jeg vil lave en smule mindre. Tænker at jeg måske også vil lave en lille GiveAway, hvis i synes det kunne være sjovt, med lidt hæklede klude.??

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Hjemmehæklede klude er bare det bedste, og jeg er på udkig efter et sted, jeg kan købe nogle. Derfor ville jeg elske sådan en give away :-) Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk ikke selv prøvede de hjemme hæklede klude endnu, men der er planen at når jeg har en stak så vil jeg gå helt over til dem..

   Dejligt at du synes en giveaway er en god ide..

   Knus <3

   Slet
 2. Hej søde
  Her hos os er det hjemmestrikkede klude, der bliver brugt, og det er fantastisk!
  Og jeg må indrømme, at dine hæklede klude, ser rigtig gode ud. Selvom jeg har en ordentlig stak hjemmestrikkede, så ville det da være skønt med et par stykker, der er hæklede :D
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at få lavet en god stak, så jeg kan få smidt de dumme klude helt væk..

   Er det dig selv der strikker eller?

   Dejligt at du synes godt om ideen med en giveaway..

   Knus <3

   Slet
  2. Jeg er stadig i gang med at strikke den første - jeg er ikke god til at arbejde med garn. Men min mor, er nærmest en strikke-fabrik. Hun har lavet en ordentlig stak :)

   Knus <3

   Slet
  3. Jeg besluttede for ca 3 år siden at jeg ville lære mig selv at hækle.. Så jeg gik igang med youtube videoer.. de to første dage var jeg så frustreret, men pludselig kunne jeg..

   Kunne dog strikke minimalt i forvejen, men jeg kan bedre li at hækle.. Gi lidt amok da jeg først kunne og fik en træls skade i mit håndled..

   Knus <3

   Slet