google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Suztain - Ren Sund Fornuft *Anmeldelse*
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. juni 2017

Suztain - Ren Sund Fornuft *Anmeldelse*


Måske husker i at jeg modtog denne dejlige pakke i forrige uge. Suztain havde været så søde at sende mig en skøn pakke, så jeg kunne teste nogen af deres miljøvenlige produkter. Det har været sjovt at prøve lidt anderledes produkter og jeg er faktisk positivt overrasket over.

Suztain øko klude uden mikro plast (6 stk):
Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har altid troede at øko klude var besværlige og dårlige til at gøre rent. Der er mine fordomme gjort til skamme. Jeg har kun brugt disse klude de sidste 14 dage og er virkelig blevet glad for dem. Synes faktisk jeg kan se at de tørre støv bedre af end mine billige engangsklude. Eneste ulempe her, er at de er grå, så jeg har haft lidt svært ved at se hvor meget støv der er på og hvornår jeg så skal vride den op igen. Til trods for det, er jeg dog blevet så glad for dem, at jeg nu har lyst til at smide alle de gamle klude ud og kun bruge suztain's øko klude. Det skulle være den mest miljøvenlige klud på markedet. De er 100% naturlige, kompostbar og kan vaskes op til 100 gange. Kan klart anbefales.

100% Natur Skurresvamp (3 stk):
Vi har kun fået brugt en enkelt svamp. Først brugte kæresten den til at skurre badeværelse med og så røg den en tur i vaskemaskinen. Så klippede jeg den i to og så brugte vi den til at skurre nye kartofler med. Jeg er faktisk overrasket over, hvor god den var og klart et hit til nye kartofler, den måtte dog smides ud bagefter, fordi den var fuld af kartoffelskæller. Det er bestemt nogen jeg kunne finde på at købe selv, efter jeg har prøvet dem.

Bambus Tandbørste: 
Jeg har fået en medium tandbørste og den er lidt hårdere, end jeg ellers har været van til, men har brugt den i alle 14 dage. Jeg er faktisk blev rigtig glad for den tandbørste. Havde læste forskellige steder at man virkelig skulle vænne sig til at ha det her træ i munden, men det havde jeg slet ikke problemer med. Synes faktisk kun det var en god oplevelse og jeg tror faktisk jeg bestiller nye tandbørster til Søren og jeg. Var samtidig lidt nysgerrig efter, hvordan de var produceret, men de er fremstillet af ansvarligt moso bambus, som samtidig er panda venlig.

Friendly Aloe Vera sæbe 100% naturlig og vegansk:
Naturlig, vegansk, uden duft og håndlavet. En super behagelig håndsæbe med aloe vera. Den skummer godt op og er føles rigtig dejlig. Den er samtidig fri for konserveringsmidler, SLS og palmeolie. Den er også Cruelty Free. Levede egentlig meget godt op til mine forventninger. 

Friendly Shampoo bar 100% naturlig, vegansk og uden duft:
Denne shampoo bar, var faktisk en af de ting, jeg var aller mest spændt på, men jeg blev desværre skuffet. Har kun prøvet det en enkelt gang og er ikke fan. Jeg tror bare ikke den er god til langt hår. Følte virkelig at den udtørrede mit hår og det blev helt vildt mærkeligt at røre ved. Var nød til at komme lidt extra balsam i bagefter. Da håret var helt tørt igen, virkede det dog ikke så slemt. Burde måske ha givet den en chance mere, men jeg følte virkelig ikke, den var god for mit hår.

Eco vaskeæg med blomsterduft (210 vaske):
Dette smarte vaskeæg er nok den ting, jeg var mest spændt på. Da jeg lukkede pakken op, blev jeg mødt af en skøn blomster duft. Jeg elskede den duft lige med det samme. Det er en længere forklaring at fortælle, hvordan ægget virker, så i få kun den korte udgave her, men tjek linket ud, der står meget mere. Man fylder ægget med små kugler og så skulle det gerne kunne klare ca 72 vaske. Det gode ved dette vaskeæg, er at det både er miljøvenligt og allergi venligt. Samtidig begrænser man udledningen af unødvendig kemi og spare på plastisk emballagen. Man støtter også kampen mod plastik i havene. Jeg har kun vasket med dette eco æg i de sidste 14 dagen og jeg synes faktisk det klare opgaven ret fint. Blomsterduften forsvandt desværre lidt for hurtig og jeg er ikke helt så tosset med den duft, der er efter brugen af vaskeægget. Ville godt kunne leve med den, men er nok bare van til at de hele dufter bedre. Må indrømme at jeg har brugt lidt skyllemiddel til vores tøj og det er kun pga duften. Den vigtigste ting er jo, om det kan vaske rent og har kun oplevet en enkelt gang at det ikke var lige så effektivt, som Biotex som jeg normalt har brugt. Lige nu kan du købe vaskeægget med kugler til 210 vaske til kun 98 kr på Suztain's hjemmeside, så der er samtidig ret mange penge at spare her. Der er samtidig 10 års garanti på vaskeægget. Er stadig i en overvejelses fase, men jeg tror muligvis at dette er fremtiden for mig. Skal nok bare lige vænne mig til at det dufter lidt anderledes, men kan klart anbefales, når man tænker på alle de gode fordele der følger med. Det er helt sikkert det værd.https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

7 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt at læse om dine erfaringer med de miljøvenlige produkter. Jeg vil nu overveje at købe nogle af tingene - særligt kludene og skuresvampene er jeg hooked på :-) Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du kunne li at læse med og kan virkelig kun anbefale dig at prøve nogen af deres ting. Hvis vi alle sammen gør lidt for miljøet, så betyder det meget i det store billede..

   Knus <3

   Slet
 2. Det her indlæg har jeg været spændt på at læse! Har glædet mig til at læse dine erfaringer.
  Ærgerligt med shampooen, men ikke særlig fedt med en man føler, ikke er god for håret.
  Dine erfaringer har sat nogle tanker i gang, i forhold til, om jeg har noget, der skal skiftes ud ;)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for søde og kan kun anbefale at skifte lidt ting ud. Hvis vi alle sammen gør lidt for miljøet, så har den en stor effekt og samtidig føles det godt..

   Knus <3

   Slet
 3. Du kan bruge tørretumbler æggene eller hænge sit tøj ud i den friske luft, så dufter det dejligt igen. Jeg brugte selv shampoo baren og har langt den væk igen. Jeg har meget langt hår og er enig i at det fungerer ikke. Jeg kan anbefale Dr. Organic serien. Jeg bruger ikke balsam, da det er meget miljø belastende. Hvis du vil Skåne miljøet og have glat hår, så kan jeg anbefale urtekramm spray balsam. To pust i hele håret og så kan du rede det uden problemer. Skyllemiddel er også noget af det mest miljø belastende. Jeg kan anbefale dig, at prøve 1 dl. Klar eddike i skyllerummet og 2 dråber økologisk æterisk olie, hvis du ikke tørretumbler eller hænger tøjet ud.
  Held og lykke med det hele.
  Venligst Økologi og bæredygtighed

  SvarSlet
 4. Shampoo baren er ikke god til langt hår, det gør de også opmærksom på på deres hjemmeside. Måtte også droppe den, lige da den kom frem og jeg havde hår ned til lænden. Men nu hvor jeg har kort hår, er den helt fin 🙂
  Skyllemiddel er noget af det aller mest miljøbelastende du overhovedet kan putte i dit afløb...og det bliver ikke renset fra i rensningsanlæget. Så det kan godt være, at du er glad for at dit tøj dufter godt, men skyllemiddel er virkelig en no-go, hvis du vil gøre noget godt for vores miljø 😐

  SvarSlet
 5. Jeg er begyndt at vaske med ægget. Fungere fint,og jeg er glad for det. Sætter en lille streg på et stykke papir hver gang, for at holde øje med holdbarheden 😊

  SvarSlet