google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Pakker fra Stine.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. august 2017

Pakker fra Stine.

 (Reklame - Lavet i Samarbejde med Stine for Valentus og ItWorks)

Stine er en af mine søde læsere og hun forhandler produkter fra både Valentus og ItWorks. Hun skrev til mig, lige før sommerferien, fordi hun mangler en, til at hjælpe med at teste lidt produkter af. Hun havde udvalgt mig, fordi hun synes jeg laver fede anmeldelser og elsker min ærlighed. Jeg sagde ret hurtig ja, for jeg har selv en masse fordomme om disse produkter, men også fordi jeg elsker at prøve ny ting af.

I løbet af sommerferien, kom der så to dejlige pakker, en med valentus produkter og en med ItWorks produkter. I dag er jeg så gået igang med at teste det hele af og om et par uger, vender jeg tilbage med mine anmeldelser. Glæder mig til at dele mine oplevelser med jer. Jeg overvejer også om i skal ha et før og efter billede, men nu må vi se. Jeg er normalt ikke særlig blufærdig og går gerne på stranden i Bikini, men internettet er bare så meget større ikk..??

Valentus: 
Jeg har modtaget 2 pakker med Trim og 1 pakke med Immune Boost.
(Pulver man blander op i koldt vand og drikker hver dag)

Trim drikkes inden morgenmad og aftensmad og skulle være med til at mindske ens appetit og samtidig øge forbrændingen.

Immun Boost drikkes før sengetid og er hjælper dit immunsystem og er fuld af antioxidanter.

ItWorks: 
Jeg har modtaget en pakke med 4 body wraps og en tube defining gel. 

Jeg har valgt at bruge disse wraps på maven. Man sætter det på og pakker sig ind i køkkenfilm. Lader det sidde i mindst 45 min. Der skal gå 72 timer imellem hver wrap og imellem tiden, skal jeg bruge en defining gel. Disse produkter er ikke slankeprodukter, men hjælper med at stramme op, toner og udglatter huden. Skulle kunne minimere appelsinhud, forbedre hudens struktur og smidighed. Samtidig er den baseret på naturlige ingredienser.


Hvis i har nogen spørgsmål eller evt selv har erfaringer med nogen af produkterne, må i meget gerne smide en kommentar.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Er spændt på at læse, om de virker :-) Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er godt nok også spændt på om det virker, for personligt tror jeg ikke rigtig på den slags, men det er meget sjovt at prøve..

   Knus <3

   Slet
 2. Det glæder jeg mig meget til at hører nærmere om. Om det virker, begge dele. Kunne godt selv trænge til en opstramning og appelsinhud er altid godt at komme af med eller mindste det. Mon det også virker med stræk mærkninger?!

  Knus Louise Cecilia
  http://cewoliving.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er godt nok også spændt på om jeg overhovedet kan mærke eller se en forskel.. For jeg tror helt ærlig ikke rigtig på det, men lader tvivlen komme mig til gode her.. Og skal nok lige gi en melding på det med stræk mærkerne.. ;)

   Knus Jeanette <3

   Slet