google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Tilbage til hverdagen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. august 2017

Tilbage til hverdagen.

Vores ferie er nu helt slut og vi vendte tilbage til vores almindelige hverdag i mandags. Jeg har virkelig nydt de 3 ugers ferie sammen med Søren, det har bare været så hyggeligt. Elsker dig helt ubeskriveligt <3

Elsker ferie, men det koster også lidt ekstra kræfter for mig, så det er faktisk okay med hverdag igen. Kan godt mærke at jeg lige skal finde mig selv, men humøret er højt, så det skal nok gå.

Mandag var jeg en tur på vægten og frygtede virkelig det værste, for vi har levet ret usundt i ferien, men hov, jeg havde faktisk tabt mig et kilo. Sikke en lettelse. Desværre var det halve af det muskler, jeg havde tabt, men pyt med det. Om 1½ kg har jeg tabt 10 kg. Tænker at jeg lige kan nå det, inden min fødselsdag.

Mandag startede jeg ugen frisk ud, med træning og i går havde jeg en super hyggelig veninde dag, med Anne-Mette. Vi var på shopping i Odense Centrum og endte da også med at køre i både Ikea og Bilka. Vi var begge lidt ferie slappe, men det var virkelig nogle dejlige timer.

Jeg ved ikke hvad der sker for os, men vi er blevet mega dårlige til at huske og tage billeder. De sidste mange gange vi har været sammen, har jeg kun haft et billede af frokosten med hjem. Tænker at det nok bare er fordi vi hygger os for meget. Tak for en hyggelig dag søde.


I dag har jeg været inde og træne igen og faktisk har Fitness World, en ny August challenge, som jeg har meldt mig til. Skal træne 8 gange i august måned. Det passer med de 2 gange træning om ugen, jeg i forvejen prøver at overholde. Så den skal jeg nok klare. Til de nysgerrige så jeg jeg pt igang med min 18 trænings uge i træk, så nu er der kun 7 uger til jeg rammer mit mål.

Så min status her er at jeg faktisk har det godt. Jeg har suget alt god energi ud af ferien og det har været skønt. Jeg er blevet overstimuleret og angsten er lige uden huden, men prøver ignorer det og finde tilbage til en god hverdag igen. Håber også i har en skøn sommerferie.. <3

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Hvor er det flot, at du har tabt dig i ferien - du er for sej Jeanette <3 Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fatter det ikke helt, men ved også at vi har bevæget os rigtig meget, så det er nok det.. Jeg er bare lykkelig for at jeg ikke har taget på. Frygtede virkelig det værste.. Tror måske det begynder at være mere naturligt for mig med de sunde vaner..

   Krammer <3

   Slet
 2. Det er da vildt godt gået med at smide et kilo mens man holder ferie. Ferie er altid godt men hverdagen og rutinerne kan man altså også godt bruge.
  Er selv i gang med nå mit mål med løb hverdag i ferie, netop for at få opbygget en rutine.

  God dag Jeanette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var virkelig også overrasket og især fordi weekenden virkelig havde været usundt med grøn koncert, Fadøl, MacD, Pizza, Chips, Bagels, Burger, is og flere chips.. Så det er næsten et mirakel at jeg har tabt mig..

   Håber du får en god rutine, men pas nu på du ikke køre død i det når det er hver dag.. Der skal være plads til fridage, det er vigtigere end man regner med..

   Knus <3

   Slet