google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: 1. Søndag i #BloggerAdvent.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. december 2017

1. Søndag i #BloggerAdvent.


Jubii... så kom dagen jeg har ventet på længe. Jeg elsker at planlægge #Bloggeradvent, men ventetiden er lang, når man er nød til at starte 2 måneder før December. I år er vi 19 Deltagere og elsker at vi er så mange, som har lyst til at holde fast i denne dejlige tradition. Jeg fortsætter, så længe nogen gider være med. I år har jeg selv sendt pakker til Daniella og i kan se hvad hun fik af mig i dag, ved at klikke lige HER. Jeg har selv modtaget pakker fra Louise og nu skal i bare se:


Jeg har fået et par breve af min yndlings *morgen* te, et par små søde nisser og 2 ansigtsmasker. Der fulgte også et super sødt kort med. Jeg er så glad for at jeg kunne lokke Louise til af være med til #BloggerAdvent i år og i kortet takker hun også mig, for at ha' lokke hende med. Ansigtsmaskerne må desværre nok vente til sommer, min hud er hyper sensitiv pt, kan intet tåle denne vinter. Nisserne har fået en fin plads og så har nydt en kop te. Tak for den dejlige gave søde.

Søndagen er gået med hygge på sofaen, pakke lidt julegaver ind og så fik vi handlet ind til årets jule småkager. Jeg bager altid vaniljekranse og specier, men ud over det, prøver jeg altid bage noget jeg ikke har prøvet før. Elise inspirerede mig, til at årets nye ting, skulle være pebernødder. Så her til aften, kastede jeg mig ud i sådan en omgang. Jeg brugte en opskrift fra valdemarsro.dk. Synes selv det blev ret gode, de smager godt og er næsten lige store. 224 stk blev det til ialt.


https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

10 kommentarer:

 1. Jeg er glad for, at gaven faldt i god jord, søde <3
  Heldigt, at det lige var din yndlingste jeg faldt over til denne her pakke. Det var jeg slet ikke klar over. Men det er bestemt en god te :-)

  Rigtig god uge - jeg glæder mig allerede til at læse med på næste søndag, når pakke 2 er blevet åbnet.

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Er så glad for at du er min nisse, det er såå hyggeligt. :D

   Jeg drikker normalt den te hver morgen, dog ikke lige nu, for jeg har min pukka julekalender.. Og der er den der Cleanse te slet ikke på..

   Mange tak og god uge til dig også... Kan næsten ikke vente til det bliver søndag igen, så jeg skal læse endnu et kort og åbne endnu en fin gave fra dig..

   Knus <3

   Slet
 2. Sikke en fin og hyggelig gave :D
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt sikkert.. Det er såå hyggeligt <3

   Knus <3

   Slet
 3. Sikke en fin gave :)

  Synes det er SÅ hyggelig en tradition, og jeg skal nok være med fremadrettet, så når vi bliver 70 triller vi ud med hver vores rollator og handler bloggeradventsgaver *haha*

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare den bedste tradition og jeg glæder mig til vi bliver 70 nu.. Ha Ha... Kan lige se det for mig.. <3

   Slet
 4. Så lækker en gave du fik <3 Kram <3

  SvarSlet