google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Fifty Shades og Storms Pakhus.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

14. februar 2018

Fifty Shades og Storms Pakhus.

I eftermiddags, tog jeg bussen til Odense, for at ses med Rikke. Ja, jeg er faktisk blevet ret skrap, til det der med at køre bus, selv om det stadig er ret angstprovokerende. Ved dog også godt at det er sundt for mig at jeg hele tiden, udfordre mig selv lidt. Kan godt mærke at det kost en del ekstra kræfter, i forhold til, når jeg bare tager bilen. Det er altid den pris jeg betaler, ved at leve med en psykisk sygdom. Så må jeg bare få slappet godt af, nogen af de andre dage.

Da jeg havde fødselsdag i August, fik jeg et fint kort af Rikke, hvor der også var et hjemmelavet gavekort, til en tur i biffen med hele balladen. Ja og lige siden, har vi sådan set, ventede på at Fifty Shades filmen, skulle komme i biografen. Så den har vi set i dag.

Jeg har forsøg at holde mig fra anmeldelser af filmen, men det er virkelig svært, med en så populær film. De ting jeg er faldet over, har været til den negative side, så vil gerne indrømme at mine forventninger, var skruet helt ned. Jeg har derfor heller ikke, lyst til at spoile det for andre, men kan fortælle at jeg rigtig godt kunne li film. Handlingen er ret nem at gætte sig til, men stadig en super sød historie. Jeg har det altid lidt ambivalent med afslutninger, men det er mest fordi, jeg synes det er synd at det nu er forbi. Kunne godt ha brugt mere..

Efter filmen, gik vi en tur ned til Storms Pakhus. Det er et af Odense's Street food markeder. Vi blev begge fristede af Burger Anarchy's lækre udvalg. Rikke fik en Mighty Eagel, jeg fik en Tyrin Burger og så delte vi en omgang fritter og hentede et par cola'er. Super hyggeligt og kunne sagtens ha siddet der, hele aftenen. 1000 tak for fødselsdagsgaven søde. Elsker virkelig når nogen giver mig oplevelser og det var så skønt at se dig igen. <3

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Det var så godt endelig at fejre dig! TAK for en skøn aften - det er altid en fornøjelse i dit selskab <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er mig der takker søde, det var såå hyggeligt.. <3 Krammer

   Slet
 2. Det lyder bestemt som en dejlig dag - og hvor ser de burgere lækre ud! Nu får jeg lyst til burger ;-)
  Jeg så 50 shades i fredags, og jeg kan stadig ikke finde ud af, hvad jeg synes. Måske jeg er nødt til at læse bogen igen. Men der var bestemt nogle sjove øjeblikke, og jeg blev også rørt lidt, så jeg sad med tårer i øjnene. Jeg er lidt forvirret over det. Måske det er fordi, jeg ved det er slut nu..

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis i nogen sinde er i Odense, så er Storms Pakhus virkelig et besøg værd, det tager max 10 min at gå fra banegården..

   Jeg har faktisk aldrig læst bøgerne.. For jeg så den første film inden jeg sådan rigtig kunne læse igen.. men nu hvor alle film er set, kunne jeg godt overveje det..

   Knus <3

   Slet