google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Brunch Hygge på Cafe Soze i Faaborg.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. marts 2018

Brunch Hygge på Cafe Soze i Faaborg.


I 2016 modtog Film og Kulturhuset: Helios i Faaborg, støtte fra Statens Kunstfond, til et større ombygning projekt. I den forbindelse, blev der også mulighed for at skabe, et hyggeligt cafemiljø og i 2017, flyttede Soze ind. Cafeen har en historie, som går tilbage til 2007, et andet sted i Faaborg og i 2018, kom deres nyværende ejer, Nathan Benson til.

Anne-Mette vil rigtig gerne ud og opleve, lidt mere af Faaborg og det synes jeg er en fantastisk ide. Synes faktisk at alle, burde lege turist lidt oftere, i deres egen by. Jeg blev inspireret og skrev derfor lidt sammen med Nathan fra Soze. Han synes vi skulle kigge forbi en dag. Så da jeg alligevel skulle til Faaborg i går, tog vi ned forbi. Nathan tog pænt imod os, fortalte kort om stedet, inden han lavede en fin Brunch og Smoothie til os.

Spejlæg med spinat, røget laks, lufttørret skinke, chorizo, pølse, ost, smør, marmelade, yoghurt med lækker granola og skønt brød, fra en lokale bager. Mmm. De har Brunch hele dagen til 95 kr. Men der er også andre lækre ting, på deres Menu kort, så vi er nok nød til at komme igen.
 

Dejlig Brunch, hyggeligt atmosfære, skøn kaffe duft og god udsigt, hvad mere kan man forlange. Tror faktisk også det er et helt fantastisk sted at sidde og arbejde. Synes det er et enormt inspirerende rum. Så hvis du en dag er i Faaborg, eller trænger til at lege turist på Syd Fyn, kunne du tage et smut forbi.


Nathan rister også selv deres kaffe, hver eneste dag. Jeg elsker selv duften af lækker kaffe, men er desværre ikke selv, blevet voksen nok til at drikke det endnu. Lod mig dog friste og købte en lækker pose med kaffe fra Uganda, med hjem til Søren. Han elsker god kaffe og har også fortjent lidt forkælelse. 

1000 tak til Nathan fra Soze for at tage godt imod os og lave lækker Brunch. Jeg er ret sikker på at vi godt kunne finde på at komme igen, måske til sommer, så man rigtig kan sidde udenfor i solen og nyde det. Det var en dejlig oplevelse og jeg håber Anne-Mette har lyst til at vise mig, lidt mere af Faaborg en anden gang. 

Tænker også at jeg selv gerne, vil lege lidt mere turist på Fyn, sådan helt generelt. Der er virkelig mange fine steder, som jeg slet ikke har været. Små perler, som bare ligger og venter. Hvis du har et godt forslag, til et sted på Fyn, jeg skal besøge, så smid gerne en kommentar. <3


https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

12 kommentarer:

 1. Åh det ser ud til at være et virkelig skønt sted med lækker mad og drikke <3
  For en kaffeelsker som jeg vil det sikkert blive et meget dyrt besøg :-D
  Du ønskes en rigtig god påske <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også en hyggeligt sted og faktisk slet ikke så dyrt. De tog 55 kr for en pose med kaffe..

   Rigtig god Påske til dig.. <3

   Knus <3

   Slet
 2. Det ser virkelig skønt ud!
  Jeg prøver også at lege turist i København, så ofte, som jeg kan. Det er mega hyggeligt og man lærer nye ting hver gang :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig hyggeligt og fedt at besøge nye steder. Elsker at jeg efter mange år med svær angst, pludselig godt kan tage ud og opleve en masse..

   Knus <3

   Slet
 3. Sikke nogle skønne billeder. Det ser fantastisk lækkert ud. Kan godt forstå I gerne vil tilbage - får helt lyst til at tage til Faaborg for det :-)

  Sikke en fed idé at være turist i egen by. Jeg gjorde det selv, da jeg boede i Esbjerg, fordi jeg faktisk ikke kendte byen særlig godt. Men har ikke fået det gjort, efter jeg er flyttet ud af byen - man kan ikke rigtig være turist her hvor jeg bor, men burde være det lidt oftere i Esbjerg igen. Tak for reminderen :-)

  Håber I får en dejlig påske<3

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Faaborg er virkelig også et besøg værd, en super hyggelig by.

   Jeg skal nogen til Esbjerg i næste uge, nogen gode råd?? :D

   Håber i får en skøn påske... <3

   Knus <3

   Slet
  2. Faaborg er nu på min liste over byer jeg skal besøge :-)

   Det kommer an på, hvad du gerne vil have råd til :-) Men du siger bare til, så må vi se om jeg kan diske op med noget godt ;-)

   Knus <3

   Slet
  3. Det kan jeg godt forstå, Faaborg er også en hyggelig by.

   Vi mangler et godt råd til parkering i nærheden af stationen og så et godt råd til en god frokost til rimelige penge.. :D

   Knus <3

   Slet
  4. Jeg vil anbefale parkering ved hovedbiblioteket - det er helt gratis og ligger forholdsvis tæt på stationen. Alternativt kan I parkere ved Broen (Shoppingcenter) - her er der 4 timers gratis parkering :-)

   Jeg kan godt lide at spise frokost hos Aunt Betty og det er priserne rimelige. Det ligger 3 steder i Esbjerg - i Broen, i Esbjerg Storcentet og i gågaden :-) Du kan se priser på auntbetty.dk

   Knus <3

   Slet
  5. 1000 tak for dine gode råd, dem er jeg sikker på vi får brug for.

   Kommer nok desværre ikke til at kigge på så meget, vi skal gå en 16 km ingress tur.. :D Men en lille pause eller to skal der være plads til..

   Knus <3

   Slet