google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hver uge i et år.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. marts 2018

Hver uge i et år.


Så kom dagen, som jeg aldrig havde regnet med. Jeg har i dag, trænet hver uge i 1 år. Da jeg startede ud med at tælle trænings uger, for et år siden, havde jeg sådan set, ikke regnet med at jeg skulle komme længere, end til max 25 uger. Det var det højeste trofæ i min FitnessWorld app. Derefter tog den ene uge, bare den anden og nu er der gået 52 uger.

Jeg har været medlem af Fitness Centeret, i mere end 5 år, men de tidligere år, er det max blevet til et par måneders træning. Så at jeg nu har trænet, hver uge i et år, er helt ufatteligt. Der har været 2 gange, hvor jeg har været syg, men jeg har alligevel, fundet ud af at komme afsted. Den ene gang, måtte Søren faktisk køre mig og det blev kun til ½ times cykling.

Målet er nået, men i kender mig, jeg stopper selvfølgelig ikke her. Mit nye mål er at træne hver uge hele 2018. Jeg er allerede igennem første kvartal, så resten skal jeg også nok klare. Det er blevet en vane og det er det fedeste. Har også stadig et drøm om at prøve et holdt, men det kommer lige pludseligt tror jeg.

Jeg vil så gerne fejre mine sejre, men jeg ved ikke helt hvordan, for intet kan måle sig, med den følelse jeg har inden i. Jeg har bestilt nye træningsbukser og spist en stor is ved strand i dag.


https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

8 kommentarer:

 1. Mmmm hvor ser den is vel nok lækker ud, og den er så velfortjent :-)
  Hjertelig tillykke med din kæmpestore sejr, det er så sejt klaret af dig. Du er virkelig en stor inspiration <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Den bedste der findes her på Nordfyn.. og der var bare såå smukt ved strande i dag.. :D Den var mere end velfortjent.. :D

   1000 tak søde dig.. Det er så vildt og jeg fatter det ikke helt.

   Dejligt når vi kan inspirer hinanden.. Krammer <3

   Slet
 2. Du er simpelthen så sej, søde! <3
  Sejt du fik alle 52 uger, og sejt du fik trænet da du var syg.

  Jeg er med dig, på alle uger i 2018. Indtil videre er jeg også kommet 1/4 del af året igennem, så er bestemt også fortrøstningsfuld for resten.

  Hvilke bukser endte du med at købe? :-)

  Isen er velfortjent. Håber den var lige så god, som den ser ud til at have været.

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror slet ikke jeg fatter at der er gået et år.. Troede helt seriøst ikke det kunne lade sig gøre.. Det har til tider været sindssygt hårdt, men jeg ved også hvor meget godt det gør. Det er det hele værd..

   Jeg er sikker på vi to nok skal klare hele 2018.. Vi for seje.

   Jeg købte bare en par Nike til 279 kr, men overvejer om jeg skal prøve bestille et par andre også, kan bare slet ikke beslutte mig. Kommer også an på, hvordan de der Nike er at ha på. ;)

   Den var faktisk endnu bedre end den ser ud, de har bare de bedste is ved Hasmark.

   Knus <3

   Slet
  2. Jeg forstår dig godt - det er lige gået op for mig, at mine 13 uger i streg er et kvart år. Det havde jeg ikke troet om mig selv, men jeg er SÅ glad for, at jeg kunne det.

   Selvfølgelig kan vi det. Vi er sindssygt gode :-)

   Jeg kender godt følelsen. Jeg tog chancen og købte et par Hummel (dem fra Instagram), fordi der var udsalg i den lokale tøjbutik, og dem blev jeg positivt overrasket over. Men jeg var nødt til at være inde i butikken flere gange, før jeg besluttede mig for at gøre det :-)

   Sådan skal det være!

   Knus<3

   Slet
  3. Ja det løber hurtig op med de uger, det er fantastisk.. Bare vent til året er omme, den der følelse er så vild..

   Jeg tror også jeg skal prøve at gå ned i den lokale intersport, jeg har før været heldig med både bukser og en bluse i deres rest marked..

   Knus <3

   Slet
  4. Ja, tiden løber virkelig hurtigt nogle gange. Jeg glæder mig til at mærke den følelse ;-)

   Det synes jeg lyder som en god idé. Det er altid fedt at finde noget i rest-afdelingen. Det er win-win :-D

   Knus<3

   Slet