google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Årets første strandtur.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. maj 2018

Årets første strandtur.


Sommeren er kommet og jeg nyder det. De fleste der kender mig, ved at jeg elsker stranden og bare skal derud, når det gode vejr kommer. Jeg er i en periode lige nu, hvor jeg nyder roen og mit eget selskab. Jeg har godt nok, spurgt et par stykker, om nogen ville med på stranden, men det er også helt fint at jeg har været alene afsted. Tirsdag kørte jeg direkte på stranden, efter min træning og var der i ca 3½ time.

I dag havde jeg ikke bilen, men jeg trængte til lidt motion og vejret var så dejligt, så jeg cyklede da bare til stranden. Det er ca 10 km hver vej og det gik faktisk bedre, end forventet. Troede jeg ville være helt flad på hjemturen, efter at ha ligget i solen, men det gik uden problemer.

Det gode ved denne årstid er at man næsten har hele stranden, for sig selv. Der er så meget ro og man kan virkelig bare slappe af og nyde det. Jeg har også været i vandet et par gange. Vandet er lidt koldt, men jeg elsker at blive kølet ned. Vandet ser lidt sjovt ud, lige for tiden, da det er fuld af pollen fra fyrretræer. Heldigvis ligger det mest i klumper, så man kan sagtens finde et hul og hvis man sparker lidt til vandet, falder det til bunds. Vores natur er fantastisk og smuk ikk?https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Det lyder bestemt til at du har haft nogle gode dage med besøg på stranden. Og det ser bestemt ud til at være en smuk strand. Og det ser så hyggeligt ud, at du har haft bog og frokost med. Er helt misundelig over, at jeg ikke er god til at tage på stranden. Alt det sand er ikke lige noget for mig :-)

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker stranden og det har jeg altid gjort. Jeg prøver komme derud så ofte jeg kan og kunne næsten bo derude hele sommeren. De sidste bare år har jeg haft svært ved at finde ro når jeg var alene derude, det er intet problem i år og jeg elsker det. Det gode ved den strand jeg besøger er, at hvis man ikke lige gider sandet, så er der også masser af græs, man kan smide sig på og stadig føle man ligger på stranden..

   Knus <3

   Slet
 2. Det ser så lækkert og hyggeligt ud med bog og frokost på stranden <3
  Ligesom Louise er jeg heller ikke god til at tage på stranden - det er mange år siden, jeg sidst var på en strand. Det er dog vildt hyggeligt at læse og se dine strandture <3
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror faktisk slet ikke jeg kunne leve uden. Elsker at vi bor så tæt på både skov og strand og samtidig heller ikke alt for langt fra Odense. Så kan jeg nyde lidt af det hele.. Du byrde tage ud til en strand en dag, det er helt fantastisk..

   Knus <3

   Slet
  2. Ja, du bor et godt sted sådan midt i det hele :-)
   Ja, det burde jeg egentlig :-)
   Kram <3

   Slet
  3. Håber du gør det en dag, det er såå skønt for sjælen..
   Jeg var afsted igen i går..

   Knus <3

   Slet