google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Vores første shelter tur.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

6. maj 2018

Vores første shelter tur.


Søren og jeg har været kærester, i lidt over 8 år nu og noget af det aller første, vi talte om, vi gerne ville opleve sammen, var at besøge et shelter. Nu 8 år senere, lykkedes det os endelig og fatter slet ikke, hvorfor vi har ventet så længe. For nogle dage siden, så jeg at vejret her i weekenden, ville blive helt fantastisk. Tænkte at det kunne være perfekt, til en shelter tur, så jeg nævnte det for Søren og 1,2,3, så havde vi fundet et og booket det. Søren ville rigtig gerne være helt ud til vandet og det var virkelig også en god ide. Udsigten var bare såå smuk og dragende. Jeg havde regnet med at jeg skulle nå at læse lidt, men det nåede jeg aldrig, for udsigten var alt for smuk.

Vi ankom Lørdag ved 12 tiden, til Shelteret ved Nakkebølle på Sydfyn. Pladsen var helt perfekt. Det eneste minus var at der faktisk var et shelter mere, ca 30 meter væk. Vi var ikke generet af naboerne, men vi havde nok forestillet os at ha det hele, lidt mere for os selv. Vi fik slappet af, jeg var en tur i vandet, vi lavede bål, snobrød og grillpølser og inden sengetid, lavede Søren varm kakao til mig.

Det blev desværre ikke til så meget søvn. Vi snorker begge tog, så det er en værre koncert, vi kan lave. Men prøvede alligevel at få det bedste ud af det. Jeg vågnede et par gange, i løbet af natten og nød at jeg bare kunne kigge, på de mange stjerner. Så også både månen og solen stå op. Er virkelig ked af at jeg ikke fik taget et billede af månen, for nøj den var flot. Måtte lige kigge en ekstra gang, for troede først, det var en stor ildebrand, på den anden side af fjorden.

Efter den smukkeste solopgang, smed vi lidt mere brænde på bålet, så vi kunne koge vand til en kop kaffe og te, til vores morgenmad. Jeg nød morgenmaden fra soveposen, imens vi nød udsigten. Klokken 9 pakkede vi sammen og vendte næsen hjemad. Det er bestemt ikke sidste gang, vi skal afsted og glæder mig allerede.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

10 kommentarer:

 1. hvor er der smukt <3
  Sikke en dejlig tur I havde - hjertelig tak for at dele den <3
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var helt ubeskrivelig smuk og for sådan et syn, kan man godt undvære sin nattesøvn lidt.. Vi tog en god lur da vi kom hjem.

   Håber du har haft en god weekend.. Knus <3

   Slet
 2. Hvor ser det dejligt ud :D Og sikke en god idé. Jeg har selv nydt vejret med at grille i løbet af weekenden.

  knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også og jeg tror nok at vi snart er nød til afsted igen.. :D

   Så godt at i hyggede med grill, så mega hyggeligt ud.. <3

   Knus <3

   Slet
 3. Hold nu fast hvor ser det idylisk og hyggeligt ud. Jeg bliver helt afslappet af at kigge på dine billeder.
  Er helt misundelig nu, og kan da godt mærke, at det er noget der skal prøves af på et tidspunkt!

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig en skøn tur og jeg er allerede igang med at tænke på vores næste. Det kan virkelig anbefales.. <3

   Knus <3

   Slet
 4. Hold nu op det ser fantastisk ud!
  Sikke en smuk natur omkring shelteret. Det lyder til at have været en dejlig oplevelse :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et helt overdrevet smukt sted og jeg tror snart vi skal afsted igen. Det var virkelig en dejlig oplevelse, selv om vi ikke fik så meget søvn..

   Slet
 5. Det ser vildt, vildt hyggeligt ud!

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også og vi skal helt sikker snart afsted igen. :D

   Slet