google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Spøjs, men god Søndag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. juni 2018

Spøjs, men god Søndag.


Det var egentlig meningen at vi bare skulle ha en helt stille og rolig regnvejrs søndag, med afslapning, men denne dag, tog virkelig en drejning. Søren og jeg havde længe talt om at vi måske vill droppe at ha akvarier, da vi ikke rigtig har interessen lige nu. Jeg havde derfor sat dem til salg på Facebook. Der var et par, der gerne ville købe begge vores akvarier, så pludselig blev stuen lidt tom. Jeg fik skurret vores møbler med sæbespåner og vi fik ryddet lidt op.

Midt i sæbeskum og snak, kiggede min Mor forbi. Punkt 1, hun kommer ikke særlig tit forbi, Punkt 2, hun havde en gave med og det er ikke engang min fødselsdag.

Jeg har i noget tid, gået med tanken om at jeg rigtig gerne, vil lære mig selv at spille guitar. Så havde egentlig spurgt hende, om jeg måtte låne hendes guitar, som alligevel bare samler støv. Havde endda købt nye strenge til den og det hele. Men så sker der det i dag at hun giver mig, en splinterny guitar. Hun synes jeg skulle ha den, fordi hun selv synes, det er rigtig god terapi at lære spille guitar. Samtidig ville det være smart at vi har hver sin guitar, hvis hun en dag, skal hjælpe mig lidt. Jeg er lidt i chok, men helt ufattelig glad.


Midt i besøg og guitar snak, bliver Søren og jeg også enige om at vi gerne vil ha et nyt fjernsyn. Det er egentlig noget, som vi har talt om ret længe, men som bare ikke er blevet til noget. Men fordi vi fik solgt vores akvarier og lidt andet, kunne der blive råd. Vi fik lov at låne Mor's bil, da vi ikke vidste, om sådan en tv kasse, kunne være i vores egen. Så hun blev kørt hjem og så fortsatte vi direkte til Odense. Vi fandt et rigtig fint LG smart tv og jeg lod mig "åbenbart" overtale, til at få et 49'... Det skulle jeg ikke ha gjort, det fylder jo hele stuen.

Søren er meget glad for vores nye fjernsyn og det betyder alt for mig. Det har været en spøjs dag og vi begge trætte, men jeg er så taknemmelig. Det var en god dag. <3
 
https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

8 kommentarer:

 1. Lækkert med nyt TV og ny guitar! :D
  Dejligt når dagen tager sådan en drejning ;)

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var bare sådan en dag, som blev rigtig, god helt spontant..

   Knus Jeanette <3

   Slet
 2. Dejligt at en dag kan tag så dejlig en drejning. Det er ikke helt dårligt at få lavet lidt om i planerne, når det går den retning :-)

  God fornøjelse med guitaren. Har selv haft en, men kom aldrig rigtig til at spille, fordi jeg fik den uden at have interessen på daværende tidspunkt, så blev lidt trodsig. Men de få gange jeg har klimbret på den har været dejlige :-)

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er super dejligt med sådanne dage..

   Jeg er godt nok spændt på om jeg kan lære at spille på den. Det kræver vidst masser af tålmodighed.

   Knus Jeanette <3

   Slet
 3. Det må da siges, at den weekend tog en spøjs drejning. Det lyder dog til det var en god drejning. Tillykke med guitaren og det nye fjernsyn <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også og jeg prøver fokusere på alt det gode lige nu. For der sker også en masse svære ting, lige for tiden..

   Knus <3

   Slet
 4. Hvor var det sødt af din mor <3

  Jeg klukker af grin over det store tv - det kræver da ikke briller at se tv på så stort et tv :-D

  Jeg håber, du bliver glad for begge dele <3
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var nemlig rigtig sødt af hende og nu håber jeg bare jeg kan læse spille på den.. prøver mig lidt frem hver dag.

   Ja det er et kæmpe tv og vi har nu også fået det på at hænge på vægen, det har hjulpet lidt.. og jeg er ved at vænne mig lidt til det..

   Krammer <3

   Slet