google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Min psyke slår kolbøtter.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. august 2018

Min psyke slår kolbøtter.

De sidste par uger, har virkelig trukket tænder ud, eller hvad man nu siger. Min psyke slår kolbøtter og angsten sidder lige under huden. Det er længe siden at jeg virkelig har følt, at jeg bare har lyst, til at smide alt fra mig og gå i hi.

I lang tid, har jeg følt mig ovenpå, så når det nu går tilbage, uden jeg føler, jeg selv er herre over det, så det svært. Jeg har været nød til at kigge kalenderen igennem og vælge nogle ting fra. Det er pisse svært og føles på rigtig mange måder, som nederlag. Især fordi, det er flere år siden, jeg sidst måtte vælge ting fra på den måde, fordi psyken, bare ikke kan klare mere. Samtidig ved jeg også, hvilken sejr det er at jeg kan lytte til mig selv og passe på mig selv. Det er en gave.

Det der med at vælge ting til og fra, er virkelig nogen gange et puslespil, for jeg kan ikke helt forklare, hvorfor der er nogen ting, som jeg sagtens kan og andre, jeg bare er nød til at aflyse. Folk spørg mig tit, men jeg kan ikke komme med en fornuftig forklaring. Jeg ved det ikke selv, det handler om en følelse inde i mig. Føles det rigtig, føles det forkert. For mange år siden lovede jeg mig selv, at jeg ikke ville deltage i ting, som jeg ikke var sikker på, ville blive en god oplevelse for mig. Den deal overvejede jeg faktisk at droppe, fordi vi er inviteret til et helt særlig arrangement. Men da jeg sad på mit gulv i går, med ryste turer og tårer trillende ned imellem mine tæer, var jeg nød til at være tro mod mig selv. En veninde mindede mig om at det ikke er nederlag at passe på sig selv. Jeg fik hurtig bladre kalenderen igennem og fik aflyst et par aftaler. Det gør ondt, men nu føler jeg faktisk at jeg kan trække vejret igen.

I dag, har handlet om at få mig selv tilbage, i min krop. Nogen gange føler jeg lidt at jeg svæver rundt, 2 meter over mit hoved. Eller at mit sind er 4 gange større, end min krop og bevæger sig, som gele. Så jeg kørte til træning i dag, musik i ørerne og så fik den ellers fuld gas. Hold nu K..... hvor kan jeg altså svede. Det var 90 minutters power træning og sikke en befrielse. Husker mig selv på at jeg gør de ting, som føles rigtig for mig. Jeg er heldig og dybt taknemmelig, for min udvikling.

Fik jeg sagt at jeg har trænet i 74 uger i træk.. Det er såå uvirkeligt for mig.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Hvor er du sej! Det er altid dejligt at se, når andre passer på sig selv.

  - K

  SvarSlet
  Svar
  1. Det føles ikke helt sejt lige nu, men jeg ved det er det rigtige alligevel..

   Knus <3

   Slet
 2. Kære Jeanette,
  Det gør mig ondt at læse, at du har det så skidt nu <3
  Jeg er enig med K i, at du er mega sej. Det kræver indsigt og mod at lytte til sig selv og aflyse aftaler <3
  Selv er jeg også inde i en svær periode, hvor sjælen virkelig er kraftigt forstuvet. Du inspirerer mig meget, så jeg vil blive bedre til at lytte til mig selv - hjertelig tak for, at du er DIG <3
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for din dejlige besked.. Jeg prøver virkelig også at holde fast i at det er det rigtige for mig.. Må bare tage en dag af gangen og mærke godt efter.. Det svære er at det er såå længe siden at jeg har været nød til for alvor at fordele min energi.. det føles på ingen måde sejt, men jeg ved det er det rigtige og at det på sigt bliver godt..

   Jeg er såå glad for at jeg kan inspirer dig.. tak for dig.. <3

   Knus <3

   Slet