google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hyggelig Efterårs Tag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

18. oktober 2018

Hyggelig Efterårs Tag.


I dag er jeg igang med at masse herhjemme, skal ha taget lidt billeder til Bloggen og så er jeg igang med at vaske betrækket på Randi (sofaen). Men jeg faldt lige over Anne-Mette's Hyggelige Efterårs Tag og tænke, den skal jeg da lige prøve lave.. Elsker tag's.


● Hvad er for dig favorit ved Efteråret?
Jeg elsker alle årstiderne, men det særlige ved Efteråret, er når naturen skifter farve. Når man kan gå igennem den rød/brune blade i solskin og duften af frostvejr. Stemningen skifter, jeg tænder lys, læser flere bøger og drikker lækker te med honning.

● Hvilke farver synes du bedst om når det kommer til moden dette Efterår?

Jeg er ikke så moderigtig, for mig er det vigtigste at ha noget tøj på, som jeg føler mig tilpas i. Jeg har sindssygt meget "Putte tøj". I forhold til farverne, så elsker jeg de mørke grønne og bordeaux farver.

● Vil du helst have regn eller tåge?
Tåge er noget af det smukkeste, så den vinder, men regnvejr har også sin charme. Jeg hader at være ude i regnen, men elsker at sidde indenfor, med en god bog og lytte til regnen.

● Har du noget, som du bare bliver nødt til at få købt til dette Efterår?

Jeg har købt mig en ny vinterjakke, kunne ikke passe den gamle, så var bare nød til det, men ellers tror jeg ikke, der er noget jeg mangler. Skal dog igang med at kigge lidt, på ting til BloggerAdvent.

● Hvad synes du er det værste ved Efteråret?
Det værste er, når det bare regner og stormer i flere dage, så jeg ikke kan komme ud. Det er så vigtig for mig at jeg holder fast i at være aktiv og komme ud hver dag, men jeg er også en kylling, når det er dårlig vejr. Jeg håber dog alligevel at jeg kommer mere ud og gå, dette efterår, uanset vejret.

● Hvilke dufte elsker du når det er Efterår?
Jeg elsker duften af kanel, karamel, æbler og lækker krydret chai te, her om efteråret. Men den aller bedste duft, på denne årstid, er duften af frostvejr. Sådan en smuk efterårsmorgen, hvor man slår altandøren op og den friske frosne luft, bare strømmer ind. Elsker det.

● Vil du helst have en jakke eller en stor trøje på når du skal udenfor?
Hvis jeg kan nøjes med en varm trøje, så er det klart at foretrække, men jeg gider heller ikke fryse, så en god vinterjakke, er simpelthen ikke til at undvære.

● Hvad vil du gerne prøve at gøre i Oktober i år, som du ikke fik gjort sidste år?
Det er rigtig vigtig for mig at prioritere, komme lidt væk hjemmefra, engang imellem. Det behøver ikke være mere end en dag eller to, men når man går hjemme, kan lejligheden, virkelig blive for meget. I år, var vi så så heldige at vinde en tur til Oslo, så det skal vi om et par uger. Det er kun 2-3 dage vi er væk, men det er nok for mig. Glæder mig bare helt vildt. 

1000 tak til Anne-Mette for at ha lavet denne hyggelige efterårs tag. Hop lige over forbi hende blog, og se hendes besvarelser. Og hvis i skulle få lyst til at lege med, så gør det endelig og send gerne et link. Vil rigtig gerne se jeres besvarelser. Håber i alle sammen, får et skønt efterår.
 
https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

2 kommentarer: