google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Readathon Forberedelse Oktober 2018
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. oktober 2018

Readathon Forberedelse Oktober 2018

Reklame - Bøgerne er alle anmelder eksemplar.

Det er som om, mit sind ikke helt forstår at det nu er efterår og at der allerede er Readathon, på Lørdag. Jeg er snot forvirret, det er som om, det er sommer, efterår, halloween og jul på en gang. Synes nu ellers jeg normalt er forvirret nok i forvejen.. Ha Ha..

Til jer der ikke kender til Read-a-thon, så er det ret simpelt, man skal læse i 24 timer. Alle kan være med, uanset om man tilmelder sig eller ej. Det starter kl 14 og slutter kl 14. Hvor meget man ønsker at deltage, er helt op til en selv. Sidste år, lavede jeg også en Readathon Tag og i er velkommen til at bruge den, hvis i har lyst til at lege med.

Nå, men jeg har modtaget et par skønne bøger, som nu ligger klar til Readathon. Det er alle sammen anmelder eksemplarer. Jeg er faktisk tyvstartet lidt denne gang. Er ca halvvejs i "Vi som elskede". Måske jeg allerede, når at læse den færdig til lørdag, nu må vi se.

Vi som Elskede - Renée Carlino.  (People's Press)

Under Stjernerne - Anna Todd. (People's Press)

Fanget, Fundet, Fristet, Fortrudt - Maya Banks. (HarperCollins Nordic)

"Under stjernerne", har jeg aftalt at jeg skal læse, sammen med Marie. Vi har begge to, lige fået bogen hjem og glæder os helt enormt, til at læse den. Bliver hyggeligt at læse den "sammen", selv om vi sidder langt fra hinanden. Marie og jeg, er altid bedste snapchat buddies, under Readathon.  

Udover at jeg nu har fundet nogle bøger frem, så tror jeg faktisk ikke, jeg gider de store forberedelser i år. Jeg tænker at jeg vil gøre et blogindlæg klar, så jeg kan opdatere lidt undervejs, men ellers vil jeg sætte fokus, på selve læsningen. Jeg ved også at jeg nogen år, har haft godt af at starte ud med en lur, så håber lidt på at jeg kan stå op i god tid og måske lige få trænet lidt og sovet en times tid, inden det går løs. Det virkede i hvertfald super godt, sidste gang.

De andre år, har jeg gået "all in" på snacks, men tror jeg skruer lidt ned for det denne gang, spiser alligevel ikke ret meget af det. Tænker jeg køber en enkelt kage og bager nogle grov boller, men ellers må jeg spise, hvad vi har i køleskabet. Aftensmaden bliver bare noget takeaway, kæresten har foreslået indisk.

Rigtig god læselyst, til jer der skal være med, håber i får et skønt læsedøgn.

Skal du også være med til Readathon?? 

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

8 kommentarer:

 1. Det lyder som en god stak du har! Rigtig god fornøjelse.

  Selvfølgelig skal jeg være med igen, og jeg glæder mig. Jeg har det på samme måde som dig med snacks denne her gang. Jeg køber en lille smule, og så må jeg ellers tage af det vi har på lager :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubii... Det er såå hyggeligt at du skal være med... Glæder mig til at se hvad du skal læse..

   Kan mærke at jeg trænger til det her Readathon og faktisk så håber jeg der kommer lidt regnvejr, så man virkelig kan ligge i ro og bare være til og læse.. Jeg synes det er lidt svært hvis vejret er super godt..

   Knus <3

   Slet
  2. Jeg synes bestemt også at det er hyggeligt, du er med igen :-)

   Jeg synes også at jeg trænger til det. Det er en rigtig god måde, at komme ned i gear på, og det elsker jeg virkelig. Så ser enormt meget frem til det.
   Jeg er helt med på hvad du mener. Måske det er derfor jeg elsker regnvejr, så meget som jeg nu engang gør?! :-D

   Der skulle være et indlæg på bloggen nu, med dit fine tag, hvor der står noget om min bogstak<3

   Knus<3

   Slet
  3. Det bliver skønt, håber jeg får trænet og sovet lidt inden det hele går igang.. det virker nemlig overraskende godt for mig.. :D

   Mega hyggeligt at du har lavet min tag, det er såå hyggeligt.. Skal lige over og kigget.. <3

   Knus <3

   Slet
 2. Sådan en fin bogstak :D Jeg glæder mig sådan til at vi skal læse sammen og være snapchat buddies

  knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver såå hyggeligt, er dog sikker på at du læser en del hurtigere end mig.. så du må ikke afsløre noget undervejs.. ha ha :D

   Slet
  2. Arh mon :P Det kan være at jeg holder flere pauser eller tager en lur imens du læser :D Du må hellere ikke afsløre noget, hvis du er hurtigere end mig <3

   Slet
  3. Det lover jeg... men det bliver hyggeligt.. Jeg håber jeg bliver færdig med den bog jeg er igang med inden lørdag, så jeg kan starte ude med *under stjernerne*..

   Knus <3

   Slet