google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Små skub.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. juli 2012

Små skub.

Som i nok har læst tidligere, er jeg førtidspenionist. Grunden er at jeg har Panik angst og en Dyssocial Personlighedsforstyrrelse. I min hverdag synes jeg ikke selv, jeg mærker det ret meget mere, men små skub kan gøre, at mit hoved bliver meget forvirret og så skal der ikke meget til før jeg vælter.

For 14 dage siden, var der nogle problemer med bilen og min mekaniker havde ferie og kunne desværre ikke hjælpe mig. Sådan et lille problemer, som jeg egentlig godt ved, nok skal løse sig, kan virkelige få min krop til at gå i en form for chok. Jeg har let til tåre, bliver frustreret og ha lyst til at smide alt fra mig og begrave mig, indtil nogen andre forhåbentlig tager over. Ofte ender jeg dog med at klare det selv og komme igennem det, men det tager kræfter.

I dag fik jeg så endnu et lille skub. Jeg har snart fødselsdag og skal ha planlagt noget, men bare det med at finde en dato, volder mig store problemer lige nu. Det gør at jeg bliver så frustreret og vandet triller ud at hovedet af mig. Har valgt at jeg er nød til at ligge det fra mig, i en dag eller to. Kan ikke se en løsning lige nu, men mon ikke den kommer. Desværre ved jeg dog, at kroppen ikke rigtig får ro før der er styr på det hele og jeg har fuld kontrol igen. Lige nu, har jeg lyst til at råbe pik og droppe min fødselsdag helt. Dog mener jeg det ikke og jeg ved, at jeg bare lige skal over min frustration, så skal det vel nok lykkedes..

Hader disse små skub jeg får i min hverdag. Det kan virkelig få det hele til at vælte og jeg får det dårligt, både fysisk og psykisk. Ville ønske at kontrollen, ikke var så stor en del af mig. Det fylder meget og er også en stor del af hvorfor jeg er pensionist.


2 kommentarer:

 1. Det lyder desværre kun alt for bekendt. Da den mindste skulle døbes, sagde jeg til manden at det var han nødt til at sørge for. Jeg kunne simpelthen ikke... Kom med en dag, og hvor jeg skal stå klar med ungen, og så skal jeg nok det. Men selv organisere det med dato, indbydelser, mad osv. osv., var simpelthen for meget.
  Heldigvis synes han at det er rart at få lov at bestemme lidt en gang imellem. ;)
  Tit hjælper det for mig, at lade den ligge et par dage, som du selv siger. Så har kroppen ligesom fået vænnet sig til tanken, og så er det nemmere at få det gjort. Og så lidt af gangen. :)

  SvarSlet
 2. Normalt er det ikke det store problem for mig, men lige nu ser det ud til at det bliver lidt svært at finde en rigtig dato og det er jeg lidt træt af.. så ja.. nu har jeg lagt det til side i nogle dage og så ved jeg at jeg nok skal finde en eller anden løsning.

  Tror kun mænd har godt af at få lov til at styre lidt engang imellem og er da sikker på at din mand faktisk er ret godt til det.. Det virker da ihvertfald sådan.. :)det virker som om han har et godt overblik når han skal.. ha ha..

  SvarSlet