google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lidt af de hurtige.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. september 2012

Lidt af de hurtige.

Havde lyst til at blogge, men ved egentlig ikke helt hvad jeg skal skrive, så vil lige fortælle lidt om hvad jeg har lavet. Så her får i lige et par af de hurtige.

* I går shoppede jeg nye blomster med min mor. Købte også 2 små søde Olie lamper til vores altan. De visne sommerblomster røg ud og så plantet jeg, lidt flotte lyng planter i stedet for.

* I dag har jeg været på Shopping med Henriette. Købte: 1 nyt lagen, 1 nyt bruser hoved, 1 Mascara, 1 hvid neglelak, ellers var vi mest afsted for at kigge.

* Har også været lidt aktiv i dag. Støvsuget, vasket gulve, lagt rent sengetøj på, vasket betrækket på Randi (sofaen) osv.

* Har set en del videoer på youtube, om hvordan man laver fede negle. Så fedt, at man kan finde god inspiration der.

* Alt i alt synes jeg det har været en super hyggelig dag.

* Hvis du har et fedt emne, du synes jeg skal blogge om, så smid en kommentar. Så tager jeg gerne udfordringen op. :)

Husk at følg bloggen's Facebook side: https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker

4 kommentarer:

 1. Hvid lak fra hvilket mærke? :)

  // Janni aka Gulde <>< http://gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ville faktisk ha haft en fra Rimmel, men det kunne jeg ikke få i dag. Så derfor kiggede jeg på alle de hvide der var. Synes der er stor forskel i konsistens. Det endte med at jeg købte en af Mærket Wet n Wild. Har aldrig prøvet deres produkter før.

   Slet
 2. Årh, lyder da super hyggeligt, alt det du har lavet / nået! ;-)
  Og glæder mig til få ordnet negle og lave negle.. Men kan ikke rigtige finde tid og er ikke ret god til at gøre det flot osv! ;-)
  Men øvelse gør mester! :-*

  http://jannijanainakristensen.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også bare en rigtig hyggelig dag og Ja, øvelse gør mester. Så det er bare med at prøve dig frem og blive ved.. :)

   Slet