google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Føles som en ny stue.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. november 2012

Føles som en ny stue.

Det er utrolig hvad maling, lidt oprydning og nye lamper kan gøre. I dag blev vi endelig færdig med stuen. Den har fået 3 gange maling, er blevet gjort rent, ting er kommet på plads og nye lamper er kommet op. Det er virkelig som at ha fået en ny stue og jeg kan mærke at jeg virkelig føler mig lettet, fordi det nu er ordnet. Det har virkelig irriteret mig rigtig længe. Synes lige i skal se et par billeder og kæresten ville gerne lige stå model :)

Det er første gang jeg prøver at ha en lampe i hjørnet over Randi (sofaen), det er faktisk super hyggeligt og giver også en del mere lys i stuen.

Over spisebordet er der nu også kommet en ny lampe op og den giver bare et meget bedre lys end den gamle. Kæresten er simpelthen verdensmester i at sætte lamper op. Som i kan se er han meget stolt.

Endnu en ny lampe er sat op, så vi har lidt mere lys. Den gamle der hang der irriterede mig lidt.

Faldt over en lyskæde i jem og fix med 50 LED til 38 kr. Det er lige til at overkomme og det er blevet så mega hyggeligt, nu hvor den er sat op.

Har faktisk i flere år ledt efter et ordenligt tæppe til under sofabordet, men har ikke kunne finde et i den rigtig størrelse som jeg kunne li. Da vi så var i ikea her den anden dag fandt vi dette og kæresten ville bare ha det med hjem. Det er passer også rigtig godt ind i stuen. Det er langhåret og virkelig blødt og lækkert.

Tak fordi i kigger med, glæder mig til at høre hvad i synes :)

Tjek også mit tidligere indlæg - Søren's Movember #1

2 kommentarer:

  1. Det ser rigtigt hyggeligt ud nu! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja selv om vi egentlig ikke har lavet det store om, så kan et par lamper og et nye tæppe alligevel gøre det helt anderledes.. Føler også jeg bedre kan slappe af nu hvor der er malet.. skøn fornemmelse. :)

      Slet