google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sådan er det nu.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

15. april 2013

Sådan er det nu.

Stiller jævnligt mig selv en masse spørgsmål. Feks som nu: Jeanette hvordan har du det egentlig lige for tiden. Svaret er uendelig langt faktisk. I bund og grund kan jeg se at jeg har det bedre og bedre for hver eneste dag. Jeg kigger ofte tilbage på mit liv og tænker, hvor er jeg dog kommet utrolig langt. Jeg er stolt at alle mine små sejre og ville ikke ha været foruden alle mine kampe. Det er sådan jeg har det på den lange bane. Hvis jeg så tænker på hvordan jeg har det lige netop nu, så svinger det enormt meget. Har mest lyst til bare at spærre mig selv inde og forsvinde for en tid. Synes hele tiden hovedet fyldes med tanker af den ene eller den anden slags. Der er hele tiden et eller andet der skal forstyrre min hjerne. Ja og hvad vil jeg gøre ved det. Bliver nød til at acceptere at sådan er det bare lige nu, også selv om jeg ikke er herre over alt der sker.

Ja og selvom jeg i perioder bare har lyst til at grave mig ned, så er det mega skønt når jeg endelig er kommet ud alligevel. Jeg ved det er sundt for mig at se mennesker, nogen gange skal jeg bare lige ha mig selv op i gear. Nu kommer sommeren snart og så er jeg sikker på energien kommer tilbage.

Stiller du også nogen gange dig selv spørgsmål???

Følg mig: www.facebook.com/JeasBlankeTanker

2 kommentarer:

 1. Nej, for svaret kommer som regel før spørgsmålet for mit vedkommende. Jeg tænker for meget.. altid ^^" Af og til har jeg dog spurgt mig selv, om NU ville være et godt tidspunkt at dø, som i, hvis jeg forestillede mig at min liv skulle stoppe der, ville jeg så være tilfreds med det jeg så tilbage på? Med den fornemmelse jeg ville efterlade i kroppen i netop det øjeblik. Det giver sommetider nogle interessante svar. Eller et hint om hvad jeg bør være opmærksom på og få lavet om :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, min hjerne køre også rigtig meget. Dog har jeg aldrig stillet mig selv lige det der spørgsmål som du nævner... Ja og på en eller anden måde skræmmer det mig lidt. Jeg må lave et indlæg en dag og stille det spørgsmål til mig selv..

   Slet