google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: 1 års Blanke Tanker.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. maj 2013

1 års Blanke Tanker.

Så er der gået 1 år, siden jeg startede med at blogge og selv om jeg ikke rigtig forstår, hvor tiden er blevet af, så ved jeg og mærker også at der er sket så mange vidunderlig ting at jeg har svært ved at forstå det. Dette er mit indlæg nr 332, så der er kommet en masse ord ud af mig, som nu ligger til offentlig skue. Jeg mærke at bloggen hjælper mig meget, til at bearbejde mine tanker også selv om det ikke er alle indlæg, der er lige vigtige.

Mit første rigtig indlæg, jeg lavede her på bloggen handlede om Forventninger.

Mange af de ting jeg har skrev om i det indlæg, mærker jeg i en forbedret udgave. Forventninger er ikke noget jeg går så meget op i mere. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg bliver nok mere rolig år for år og kan hvile mere i den person jeg er. Sådan er det ikke kun, når det handler om forventninger, men generelt. Synes jeg er blevet bedre til at leve det liv, som er godt for mig og tager det nok mere roligt nu end nogen sinde før. Angsten hæmmer mig stadig, men slet ikke på sammen måde. Det hele bliver bedre år for år og det kan jeg tydelig selv se, når jeg kigger tilbage på bloggens start.

Jeg blogger 100 % for mig egen skyld, at folk kigger med, er bestemt kun et bonus for mig. Jeg har også fået utrolig meget positiv respons og det varmer mit unge pensionist hjerte.

På det ene år, har jeg været igennem alle følelser der findes, nogen af dem har jeg også delt her på bloggen, dog ikke dem alle. Kan dog kun sige at selv om min kamp har været hård, så ser jeg stadig en stor forbedring og det er det vigtigste for mig.

Jeg er tidligere blevet spurgt om, hvad den bedste oplevelse med bloggen har været. Det er utrolig nemt for mig at svar på, nemlig et indlæg der havde en utrolig stor betydning og det indlæg, jeg i dag er mest glad for: Hvordan så hun det..

Jeg vil nu prøve at kigge lidt frem, så stiller lige mig selv et spørgsmål, det er jeg jo så god til:

Hvor ser du dig selv og bloggen om 1 år?
Håber stadig at jeg blogger om 1 år og jeg håber at jeg stadig er samme glade person, som jeg er lige netop nu. Håber at jeg stadig er lige så god til at lave indlæg, både de korte, men også de dybere indlæg, som jo er dem jeg aller bedst kan li. Jeg kunne godt tænke mig at jeg er bedre til at styre nogle følelser lidt bedre. En del af min personlighedsforstyrrelse, vil gerne vise følelser med store armbevægelser, så hvis jeg kan blive bedre til at gear lidt ned i forhold til det, ville det være rigtig godt. Jeg har inden for de sidste par måneder, valgt at sætte mig selv mere i fokus. Hvis jeg gerne vil få det bedre og komme videre, er det noget af det vigtigste for mig lige nu. Jeg skal lære at leve igen.

Pssssttt..... TILLYKKE TIL MIG OG MIN BLOG!!

Husk at du kan følge mig: www.facebook.com/JeasBlankeTanker

Kunne egentlig være super fedt, hvis i lige smed en kommentar.. :D

5 kommentarer:

 1. Jeg har fulgt med i meget lang tid og har stort set læst alle dine indlæg, og jeg syntes at det er en rigtig god blog du har fået dig. Tak for et godt indblik i dit liv og din sygdom. :) Glæder mig til at læse meget mere fra dig frem over. Og stort tillykke med det første år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du ha.. Dejligt at nogen kigger lidt med.. :D

   Slet
 2. Jeg elsker din blog, den er bare fantastisk og man får et indblik i hvad du går og laver.

  Tillykke med bloggen :)

  SvarSlet
 3. Mange tak skal du ha... :D Forstår ikke rigtig at der er gået et år faktisk.

  SvarSlet