google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Min Fridag er Fuldtids-arbejde.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. august 2013

Min Fridag er Fuldtids-arbejde.

Hmm... Den Kære Maxx, skrev lige til mig. Jeg smed så en kommentar i hovedet på ham, om han ikke skulle lave noget, når han var på job. Hvorefter han skrev at hans job lidt var spild af tid, men at min Mandag vidst var Fuldtidsarbejde.. Ha Ha... Føler mig lidt stalked lige der, men mand har jo ret.

Jeg har det sidst år ca, lovet mig selv at Mandag var min fridag. Så meningen med mine Mandage er faktisk at jeg INTET skal lave.. Har jeg overholdt det... Hmm Nej!! Hvornår har jeg sidst overholdt det 100%?? Det aner jeg simpelthen ikke.. (kan i høre jeg diskutere med mig selv imellem ordene)

Lige for tiden har jeg simpelthen ikke den store overskud til at tvinge mig selv til at slappe af. Eller det lyder lidt forkert, jeg har simpelthen ikke roen til det. Jeg føler mig lidt stresset indvendig. Der er hele tiden noget jeg gerne vil, lige skal eller er ked af jeg ikke har nået. Mon jeg kommer til et punkt hvor jeg finder ro igen og er tilfreds med ikke at nå alt det jeg gerne vil?

I dag har jeg nået en masse og det er faktisk rigtig rart, så lige nu har jeg smidt mig lidt på sofaen, men kan godt mærke at det ikke er noget det vare ved. Jeg er træt og kunne godt tage en lille Morfar, men noget stopper mig, noget holder fast i mig.. Jeanette STOP DIG SELV!! Ha Ha...

Ting jeg har lavet i dag:
- Skiftet sengetøj og vaskede det beskidte.
- Ryddet op i køkkenet og tøm opvaskemaskinen.
- Været i kælderen og dannet mig et overblik.
- Kørte lidt ting fra kælderen på losssepladsen.
- Lagt alle de nye håndklæder sammen og på plads.
- Tilmeldt mig til et forskningsprojekt omkring D-Vitaminer. www.cancer.dk/statusd
- Ryddet lidt op i stuen.
- Skrevet et par blog-indlægs.
- Lavet en lille oprydning på min pc.
- Vasket lidt tøj.
- Sat ting til salg på nettet.


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Den er da helt galt.. kun 3 ord... Jeg er nu officielt bekymret for dit helbred????? :D

      Slet