google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Prinsesse Hygge og Engle Massage.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. september 2013

Prinsesse Hygge og Engle Massage.

I går aftes kunne jeg virkelig ikke falde i søvn, tankerne farede rundt i knolden på mig. Jeg skulle sove ret tidligt, da jeg skulle tidligt op i dag. Jeg prøvede først at gå i seng, men der kunne jeg slet ikke finde ro. Der var for mange tanker og en kæreste der snorkede helt enormt. Måtte derfor kravle ind på sofaen og prøve at sove der. Efter 2½ times kamp og venten på ham ole lukøje, var jeg lige ved at gå amok. Jeg var helt afkræftet og vidste ikke rigtig hvad jeg skulle stille op.

Jeg prøvede at læse et par nyheder på BT's app. Faldt faktisk over en artikel der hedder : Her er øvelsen, der får dig til at sove bedre Artiklen handler om et forskningsprojekt, som viser at hvis vi siger et par enkelte ord inden vi sover, så falder vi hurtigere i søvn og får også en bedre søvn. Man skal sige ord som feks: Afslapning, Hyggelig, Ro, Søvn osv.. Det skulle gøre hjernen mere klar til at sove. Jeg prøvede det lidt af og kunne faktisk mærke at jeg fik mere ro i kroppen og kom tættere på søvnen, men så skete der noget.

Kunne mærke prinsessen sidde ved siden af mig. Prinsessen er min veninde, som gik bort i februar måned. Ja det lyder måske hele skørt, men følte virkelig hun sad lige ved siden af og talte til mig. Hun sagde at hun har det rigtig godt og at hun bare elsker sine nye engle vinger. Hun tog mig i hånden og fortalte mig at hun altid er hos mig og at de kampe jeg vælger her i livet, skal jeg ikke kæmpe alene. Det vigtigste for mig var at hun sagde at hun har det bedre end nogensinde før, hun er ikke trist mere, hun er ikke træt mere, hun har ikke ondt nogen steder mere. Det fik mine tåre til at trille. Det var på en eller anden måde en stor befrielse for mig. Hun har altid haft sit at kæmpe med og jeg har altid gerne ville se hende ha det rigtig godt og være rigtig lykkelig. Det er som om, en stor sten faldt fra mit hjerte i det øjeblik. Hun fortalte mig også at hun er rigtig stolt af at jeg hele tiden tager kampen op mod angsten og at hun havde en gave med til mig. Hun havde en engel massør ven med. Ja det lyder helt hen i vejret, nu hvor jeg sidder og skriver det, men sådan føltes det virkelig. Englen gik igang med at køre sine rolige hænder, hen over min ryg og massere mig. Det var virkelig beroligende og imens jeg lå der og nød afslapningen, glemte jeg alt om tid og sted. Jeg havde min prinsesse ved min side og en engel der kunne massere. Det var det bedste der kunne ske lige i netop det øjeblik og det fik mig til at falde i søvn.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar