google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Året 2013 Personligt.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

31. december 2013

Året 2013 Personligt.

Jeg har besluttet at jeg vil skrive to indlæg om året 2013. Det første har jeg lagt op og det handler om året der er gået, her på bloggen. Nu er det tid til et mere personligt indlæg om 2013.

Hvis jeg skal beskrive året med et par enkelte ord, ville det lyde: Sorg, Savn, Kærlighed, Afsked, Forstyrret, Ustabil, Skurk, Sejre og Kamp.

Kan lige så godt sige det som det er, 2013 har været en stor rutsjebane af følelser og psykisk har det virkelig været hårdt. Af de ord, jeg lige har nævnt er det bestemt kærligheden, som har holdt mig oppe i år. Havde jeg ikke haft en så fantastisk kæreste, er jeg ikke sikker på at jeg havde klaret 2013. Jeg er faktisk rigtig glad for at år 2013 stopper nu, for det dumme år gider jeg sku ærlig talt ikke mere.

Jeg har i 2013 mistede en fantastisk veninde, mistede min skønne Farfar og valgt at jeg ikke længere skal ha kontakt med min Far. Det er alle oplevelser, som har gjort enormt ondt og gjort dette år ubeskriveligt svært.

Dette år har bestemt også gode oplevelser. Jeg har været ude og rejse for første gang i ca 10 år og det var både en succes og en kæmpe oplevelse. Rejsen er noget jeg aldrig glemmer og har nok været et af dette års højdepunkter. Kæresten valgt også at gå på knæ og spørge, om jeg ville gifte mig med ham. Den kærlighed han viser mig, på trods af alle mine særheder og kampe, er jeg så taknemlig for.

En anden af de store højdepunker dette år har givet mig, var at blive Faster. Min bror og svigerinde har fået jordens smukkeste søn og jeg er en utrolig stolt Faster. Den lille charmetrold kan med bare et enkelt lille smil, gi' mere livsglæde og hjertevarme end jeg kan tåle.. Ha Ha.. Jeg bliver nok i virkelighed lidt små skruk i hans nærvær.

Jeg kunne skrive så mange ord om 2013, men føler de fleste af dem er meget negative og lidt deprimerende og det ønsker jeg faktisk ikke at spekulere, så meget over lige nu. Så tror bare jeg skynder mig at smide dem ud til højre og prøve at nyde den sidste dag.

Tak til de dejlige mennesker som er en del af mit liv, for året som er gået. Glæder mig til at se jer alle sammen i det nye år og få en masse skønne minder. Håber i alle sammen kommer rigtig godt ind i det nye år og jeg ønsker at i alle må få et fantastisk 2014.

2 kommentarer:

 1. Det er dejligt at hører at trods modgang så har du haft nogle strålende gode ting som også er sket for dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bestemt de strålende højdepunkter som har slæbt mig igennem 2013..
   Rigtig godt nytår til dig.. ;)

   Slet