google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Kransekage
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

31. december 2013

Kransekage

Sidste år lavede i kransekagen helt fra bunden, men det blev det ikke lige til i år. Så vi købte færdig kransekage-masse og de er nu lavet..

Kransekage skal der til Nytårsaften og det er ved at være lidt en tradition at vi laver dem. Nogen gange fra bunden og nogen gange med færdig kransekage-masse, det vigtigste er at vi får det til midnat, når året skal skåles ind.

Smager bare bedst når de er friske og hjemmebagt, uanset om det er med købt kransekage-masse.

Godt Nytår.. <3

2 kommentarer:

 1. Jeg købte godt nok marcipanen, men fik faktisk også lavet kransekage i år. Jeg har lavet det nogle år, hvor en anden har blandet det, og hvor vi har lavet det som konfekt i stedet. Næste år tror jeg dog jeg vil prøve at lave marcipanen selv også, det lød ikke til at være så svært heller :)

  De ser rigtigt fine ud med enderne dybbet i chokolade. Det giver lige det sidste finish :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes virkelig det er hyggeligt med hjemmebagt kransekage og det smager bare bedre. Synes tit det man køber kan være lidt tørt og det er lidt synd faktisk.

   Jeg ville ikke selv kaste mig ud i at lave marcipan selv, men kransekage-masse er ikke særlig svært at lave hvis det er det du mener.. Så vidt jeg husker er det bare marcipan, æggehvide og flormelis. Vi lavede det selv fra bunden sidste år og det blev virkelig godt.. Dog var tiden der ikke rigtig i år, desværre.. men det købte kransekage-masse fra odense marcipan, er også rigtig godt.. dog lidt dyrt faktisk.. ;)

   Chokoladen giver helt sikkert lige det sidste.. Det ser både pænt ud og smager godt.. ;)

   Slet