google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Den rigtige rytme.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. december 2013

Den rigtige rytme.

Ja, jeg er jo startede på det her indslumrings-medicin her for 2 dage siden. Tirsdag aften prøvede jeg det for første gang og det gik langt bedre end forventet. jeg sov fra 22.20 til ca kl 7.00. Det passede mig egentlig nogenlunde, selv om kl 7 er lidt tidligt. I går aftes sov jeg så ca. 22.30, men upti wupti så vågnede jeg kl 6 til morges og kunne bare ikke mere. Så mig op af seng og til bageren. Da jeg kom tilbage, sad min kæreste helt chokket i stuen og spurgte: hvad sker der lige.. ha ha.. Vi hyggede med rundstykker, inden han skulle på job og det var virkelig skønt. Blev dog bare hurtig træt igen.

Jeg har derfor besluttet at trække tiden lidt i dag. Så i dag vil jeg prøve at gå i seng lige omkring midnat. Kunne være fint, hvis jeg kunne stå op sådan ca ved 8-9 tiden. Det andet går virkelig ikke, for inden jeg når til middag er jeg helt smadret igen og så er resten af dagen lidt ødelagt.

Det vigtige er at medicin virker, jeg er ikke angst for den mere og jeg sover virkelig godt. Nu skal jeg bare lige finde den rigtige rytme for mig. Kan allerede mærke at jeg har mere ro i kroppen, det er virkelig bare skøn.

Glæder mig allerede til klokken bliver nok, til at jeg kan kravle i seng, er virkelig træt nu. Ser frem til at sove dejligt og vågne frisk og udhvilet i morgen. Kæresten har fri i morgen, så vi tager nok på lidt julegave shopping. De pakker køber nok ikke sig selv. :)

4 kommentarer:

 1. Ååh, jeg plejer også at trække min sengetid, så jeg ikke vågner for tidligt næste morgen. Klokken seks ville også slå mig ud! Fornuftigt at forsøge at finde en rytme, der passer dig - det er bare så dejligt, at du kan sove igen! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes virkelig jeg har svært ved at finde den der grænse for hvornår det er bedst at gå i seng. I går aftens gik jeg i seng ved midnat, men min nat var desværre ikke nær så god til de to første på medicin. Tænker at det bare er fordi jeg har rykket tidspunktet lidt.. Håber i nat bliver bedre.. Har været rigtig træt i dag, men kan ikke finde ud af om det er medicinen eller om det er fordi jeg har flyttet min rytme.. Må vente og se tiden an.. alt i alt så går det jo bedre end før jeg startede med det medicin..

   Slet
  2. Min søvn bliver i hvert fald også rigtig forstyrret, når min sengetid bliver rykket - også selvom jeg har tid til at sove samme antal timer. Så jeg håber, det hjælper, at dette tidspunkt bliver til en rytme for dig. Håber og tror :-)

   Slet
  3. Har haft lidt hovedpine i dag, men håber ikke det har noget med medicinen at gøre..

   Slet