google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jule-shopping og lidt ord.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

13. december 2013

Jule-shopping og lidt ord.

Ja, natten til fredag var ikke 100% god, var meget urolig, men gider ikke rigtig tænke på det. Er sikker på at når jeg finder en god rytme, så skal søvnen nok bliver bedre. Det her indslumrings-medicin hjælper mig i hvertfald på rette vej.

I dag har Søren haft fri, så vi har været på jule-gave shopping. Selv om det lige tog lidt tid at finde en parkeringsplads, så gik det faktisk ret smertefrit. Ingen stress og heller ingen angst. Vi shoppede i ca 3 timer og nåede faktisk næsten alle gaverne. Kæresten er virkelig blev god til at støtte mig i det og at vi bare tager der helt roligt.

Da vi kom hjem tog han en god morfar og jeg slappede af med pc'en og lidt tv. Ingen morfar til mig, selv om jeg virkelig var træt og havde lyst, men jeg er fast besluttet på at den søvn rytme skal fixes og det hjælper de der middagslurer ikke på..

I dag har vi også taget den svære beslutning at vi skal af med vores to dejlige engelske undulater Tulle og Ludvig. Det gør mig enormt ked af det, men samtidig giver de mig rigtig meget stress pt. De er i teenage alderen og der er bare fart på hele tiden. Jeg tror det er bedst for dem og for mig, hvis de får et andet hjem, men hold nu op, hvor er det bare en svær beslutning for mig. Holder jo virkelig meget af dem. Håber vi kan finde et andet hjem til dem, hvor jeg ved de vil få det rigtig godt. Kommer 100% til at fortryde min beslutning den dag de skal herfra, men jeg ved at det lige nu er det eneste rigtige at gøre. Får allerede tåre nu, bare ved tanken.


Her til aften har kæresten lavet forloren hare for første gang og det klarede han bare virkelig godt. Det er bestemt ikke sidste gang har får lov til det. Ud over det, har vi set jule-kalender og hængt på sofaen. Det meste af aftenen har jeg været lidt utidig. Jeg er overtræt, keder mig og synes bare ikke der er en skid i tvet. Venter kun på at klokken bliver midnat, så jeg kan gå i seng. Det piner mig at bruge sin fredag på det, men sådan er det så bare lige nu.

Nu er der kun 35 min til jeg må sove og i morgen venter en ny og bedre dag. Kæresten har lovet at bage boller, når vi er stået op og så vil vi se Hobbitten 1. Vi skal nemlig i biografen på tirsdag og se den nye, så hjernen skal lige opfriskes.. Ja, det blev til en hel masse ord og synes ikke rigtig selv de hænger sammen, men nyder alligevel at blogge lidt. Nat Nat derude... <3

2 kommentarer:

 1. Årh, billedet af dine undulater - den ene ligner en, jeg selv havde engang. Den var så sød og tam. Jeg kan godt forstå, at det er en rigtig svær beslutning at tage, det at skulle af med dem. Jeg har selv stået i det samme med en kanin, jeg havde, da jeg var atten. Oliver, hed han. Han var rigtig sød, men da han netop kom i teenagealderen, blev han totalt sindssyg. Han var stadig sød, men han kartede rundt i sit bur, larmede og sparkede og kradsede og bed meget af tiden. Måske skulle han have været kastereret. Men i hvert fald kunne jeg slet, slet ikke rumme ham - jeg kunne ikke passe ham ordentligt. Jeg havde så lidt overskud, at han stressede mig rigtig meget, fordi der var så meget gang i ham. Det skar i hjertet at måtte aflevere ham, men jeg tror, han fik det bedre et andet sted. Hos nogen, der havde overskud til ham. Men ja, det er en hård beslutning.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en enormt svær beslutning og jeg er virkelig ked af det. Dog ved jeg også at det lige nu er den rigtige.. Jeg har en ide om at de vil få det bedre i en stor voilere, med den fart de nogen gange har. Jeg synes jeg har forsøgt alt for at underholde dem og aktivere dem, men det er som om intet helt er nok. Samtidig bliver jeg hurtig frustreret over det og det er bare ikke sundt for mig lige nu.. Jeg vil jo gerne ha det bedre.. Jeg har det virkelig svært med at vi har anskaffet os to fugle, som vi nu er nød til at skille os af med igen. Det piner mig, men lige nu er det det eneste rigtige..

   Slet